Eta
Eta Tiara II 1269 90000 Gőzölős vasaló
  • Cikkszám: 272436
Eta

Eta Tiara II 1269 90000 Gőzölős vasaló

  • Cikkszám: 272436
  • Gyári garancia: 12 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Vasalótalp anyaga
Eloxium
Teljesítmény
2 400 W
Függőleges gőzőlés
Igen
Öntisztítás
Igen
Gőznyomás
40 g/perc
Maximális gőzlövet
130 g/perc
Víztartály kapacitása
450 ml
Gőzölős
Igen
Vízspriccelés
Igen
Vízkőmentesítés
Igen
Szín
Lila
Eloxium
Vasalótalp anyaga
2 400 W
Teljesítmény
Igen
Függőleges gőzőlés
Igen
Öntisztítás
40 g/perc
Gőznyomás
130 g/perc
Maximális gőzlövet

Eta 1269 Tiara II egy gőzölős vasaló elegáns kivitelben, ami könnyedén és gyorsan segít a nagy mennyiségű ruha kivasalásában. 2400 W teljesítményfelvételével gyorsabban melegszik fel a működési hőmérsékletre, és ha készen áll a használatra, fényjelző jelzi azt. Függőleges gőzölés is végezhető vele, illetve spriccelő funkciója is van. Tisztítását az öntisztítás és a vízkőmentesítő rendszer segíti.

Praktikus használat a mindennapokra

Az Eta Tiara II 40 g/perc gőz kibocsátásával a nehezen vasalható ruhákat is könnyen kivasalja. Ha gyűrött a ruha, vagy a zakó növelni is lehet a gőzölés erejét, 140 g/perc gőzlövettel a biztos eredmény érdekében. Továbbá, függőleges gőzöléshez is lehet használni, így vasalódeszka nélkül is gyűrődésmentesek lehetnek ruhái. Spriccelés funkcióval is van látva, ami akkor jön jól, ha a ruha nagyon gyűrött, vagy nehezen vasalható.

A gőzölős vasaló nagyobb mennyiségű ruhára való, mert 450 ml kapacitású víztartályának köszönhetően nem kell folyamatosan vizet tölteni bele. DRIP STOP rendszere a nem kívánt csöpögést akadályozza meg, amely leginkább alacsony hőmérséklet beállításánál történik.

Speciális kivitelezés és funkciók

A maximális luxus érdekében az Eta Tiara II 1269 90000 ergonomikus fogantyúval felszerelt és extra hosszú, 2,5 m tápkábellel, amely forgóval rendelkezik, így védve van bármilyen sérülés ellen. A kábelt lehetséges a vasalás befejezése után a vasaló hátsó részére rátekerni és a vasalót az állványra ráhelyezni.

Speciális vasaló felülete alumínium lapból áll, amely eloxium felülettel rendelkezik, így tökéletesen csúszik, tapadásmentes és karcolás ellen is strapabíróbb. Hő átvitele nagyon magas, aminek köszönhetően a vasaló a hő optimális eloszlását és a teljes vasaló felületen lévő gőz elvezetését biztosítja.

A vasaló öntisztító funkcióval felszerelt, ez a rendszer a vasaló belső konstrukcióját tisztítja egyszerűen és teljesen. A Tiara II természetesen fel van szerelve vízkőmentesítő rendszerrel, amely a vízkő lerakódását akadályozza meg és a vasaló élettartamát növeli.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés