Nedis
Nedis WIFIFNH10CBK SmartLife Fűtőventilátor torony
  • Cikkszám: 274425
Nedis

Nedis WIFIFNH10CBK SmartLife Fűtőventilátor torony

  • Cikkszám: 274425
  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
2 000 W
Fokozatok száma
2 db
Időzítő funkció
Igen
Túlmelegedés elleni védelem
Igen
Oszcilláló mozgás
Igen
Szín
Fekete
Magasság
57 cm
Szélesség
19 cm

Ez az elegáns és vékony Nedis® intelligens Wi-Fi-s fűtő- és hűtőventilátor bárhol használható, ahol a lehető leggyorsabban melegre van szükség. A készülék kis súlya és praktikus kialakítása lehetővé teszi a gyors és egyszerű áthelyezését. Ezáltal ideális kis nappalikba, hálószobákba, valamint otthoni irodahelyiségekbe is.

A fűtőventilátor a tetején található fizikai gombok segítségével vagy a Nedis SmartLife alkalmazáson keresztül távolról is működtethető. A fűtőegység két fűtési szinttel rendelkezik, és a teljes 2000 wattos teljesítményt használja a helyiség gyors felmelegítéséhez, a célhőmérséklet elérésekor pedig automatikusan 1200 wattra csökkenti a fűtési teljesítményt.

A termosztát a két fűtési fokozat egyikével együtt használva pontos légfűtést tesz lehetővé 15 és 35 °C között, egyéni beállítás szerint. Annak érdekében, hogy a helyiség minden pontján gyorsan elérje a kívánt hőmérsékletet, az oszcillációs funkció manuálisan vagy az alkalmazásban is bekapcsolható, ami biztosítja a meleg levegő optimális eloszlását.

A Nedis SmartLife alkalmazásban lehetőség van időzítő vagy ütemezés beállítására is. Így egy felfűtött helyiségben kezdheti a napját. Emellett a fűtőegység hangvezérléssel is vezérelhető a Google Home vagy az Amazon Alexa segítségével.

A biztonság érdekében a fűtőventilátor nemcsak túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik, hanem egy, a készülék aljába épített ki- és bekapcsoló gombbal is, amely azonnal kikapcsolja a készüléket, ha a fűtőegység felborul.

Az intelligens Wi-Fi-s fűtőventilátor önmagában és egyéb Nedis SmartLife készülékekkel kombinálva egyaránt használható.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés