Aqara
Aqara StarterKit Okosotthon Indulócsomag
  • Cikkszám: 265177
Aqara

Aqara StarterKit Okosotthon Indulócsomag

  • Cikkszám: 265177

48 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Aqara Okosotthon Indulócsomag

Ismerkedik az otthonautomatizálás lehetőségeivel? Javasoljuk, hogy kezdje az Aqara kezdőcsomaggal, amely tartalmaz alapvető szenzorokat és aktorokat a háztartásokban gyakran előforduló, ismétlődő feladatok kényelmesebbé tételéhez! Kényelmesen vezérelhető akár 128 intelligens eszköz.

Aqara Okosotthon Indulócsomag

Otthonát a vezérlőközpont (HUB) irányítja, kezeli a csatlakoztatott komponenseket, beépített fényszenzora segítségével éjjeli fényként is használható. Az integrált hangszóró egyben kapucsengő és sziréna is, de (Angol nyelven) kimondja a rendszerüzeneteket, értesítéseket is.

A Mini Kapcsolómodul egy bárhol elhelyezhető, vezetéknélküli gomb, amivel indíthat folyamatokat, kapcsolásokat.

A Hőmérséklet / Páratartalom / Nyomásérzékelő adatai alapján indíthat ventilátort, fűtőtestet vagy páramentesítőt, továbbá visszanézheti az otthonában mért adatokat.

Az okos aljzat már egy olyan beavatkozó, ami az Ön vezérlése alapján kapcsolhat ki vagy be.

Fejlett, mini mozgásérzékelő is része a doboznak, ami nem csak a jelenlétet, hanem a fény mennyiségét (LUX) is képes a központ felé továbbítani, így nem probléma megoldani, hogy csak akkor kapcsoljon fel a villany, ha épp sötét van a helyiségben.

A leglátványosabb eszköz a LED izzó, amelyet az igényei alapján állíthat fényerőben vagy színhőfokban.

A vezeték nélküli kommunikációt a ZigBee protokoll biztosítja az eszközök között, így a telepítésük gyerekjáték. E szabvány a magas szintű biztonságos kommunikációt point-to-point titkosítás és a HomeKit hitelesítés segítségével nyújtja felhasználóinak, megőrizve a Zigbee 3.0 energiatakarékos funkcióit. Az Aqara saját riasztórendszerén kívül mind a 4 Homekit riasztási módot támogatja.

Az ökoszisztéma tervezése során elsődleges szempont volt a megbízhatóság és a könnyű kezelhetőség. Egymásra épülő automatizmusok kreálhatóak az otthon intelligensé tételéhez. Hanggal is vezérelhető az Apple médián keresztül, például iPhone, iPad, Apple Watch vagy HomePod segítségével. A vezérlőközpont kompatibilis az Apple HomeKit (Siri), a Google Assistant és az Amazon Alexa hangasszisztensekkel (jelenleg Angol nyelven).

A minőségi anyagok használata, a precíz tervezés és kifinomult design funkcióval is bír, például a készülék felületén levő perforáción keresztül, állandó légmozgás hűti az eszközt.

Az Aqara Okosotthon Kezdőcsomag tartalma:

  • Aqara Vezérlőközpont M1S (HUB)
  • Aqara Vezeték nélküli Okos Gomb (Mini)
  • Aqara Hő / Páratartalom / Nyomásérzékelő
  • Aqara Okos Dugalj (EU)
  • Aqara Mozgásérzékelő
  • Aqara, CCT Okosizzó (Wifi)

Kompatibilitás: Apple Homekit, Google Home, Aqara / Xiaomi Home, Alexa

A termék gyártója: Aqara

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés