Xblitz
Xblitz Baby monitor babaőrző
  • Cikkszám: 272261
Xblitz

Xblitz Baby monitor babaőrző

  • Cikkszám: 272261

26 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Az Xblitz Baba Monitor segítségével minden helyzetben vigyázhat gyermekére. A készülék konfigurálva van, és használatra kész, a dobozból kivéve nincs szükség telepítésre. Az Xblitz babafigyelőt magával viheti vakációra vagy kirándulásra, és nem veszít a nyugodt alvásból, azon aggódva, hogy gyermekei biztonságban vannak-e vagy sem. Vigyázhat alvó babájára anélkül, hogy Wi-Fi-t vagy kábelkapcsolatot kellene használnia. Az Xblitz Baba Monitor idősek, betegek és fogyatékkal élők gondozásában, valamint házi kedvenceinek szemmel tartására is használható.

KÉTIRÁNYÚ KOMMUNIKÁCIÓ

Hallgassa meg, mi történik a babaszobájában, és beszéljen gyermekével a készüléken keresztül. Csak nyomjon meg egy gombot a videomonitoron, és gyermeke hallani fogja Önt.

HŐMÉRSÉKLET-FIGYELÉS

A kamera beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, és az általa mért hőmérséklet megjelenik a monitor képernyőjén. Ennek köszönhetően mindig megbizonyosodhat arról, hogy babája kényelmesen és biztonságosan alszik.

2,0 hüvelykes TFT LCD SZÍNES KÉPERNYŐ

A 2 hüvelykes kijelző lehetővé teszi, hogy kényelmesen figyelje a babaágyat. A háttérvilágítás fényereje és a képernyő kikapcsolásának ideje (VOX módban) a készülék menüjében állítható be. A kamera 320 x 240 felbontással rendelkezik.

AKÁR 260M HATÓKÖRŰ

A készülék maximális hatótávolsága nyílt térben 260 méter. Az Xblitz Baba Monitor 2,4 GHz-es maximális, optimális beltéri hatótávolsága 50 méter (beleértve a padlók közötti kapcsolatot, a falakon és a mennyezeten való áthaladást).

FREKVENCIATARTOMÁNY

A vezeték nélküli 2,4 GHz-es átvitel biztosítja, hogy a készülék működése zavarmentes legyen – az adó és a vevő már a dobozból kivéve párosítva vannak egymással.

HORDOZHATÓSÁG

A kamera polcra helyezhető, a kameraházba épített akasztó segítségével az ágy fölé akasztható, vagy falra csavarozható.

STABIL JEL

A vezeték nélküli rádiós kapcsolat biztosítja a készülék stabil, megszakítás nélküli működését. 

8 PROGRAMOZOTT ALTATÓDAL

A videomonitoron lévő külön gomb megnyomásával altatódalokat játszhat gyermeke számára. A készülék 8 dallamból álló lejátszási listával rendelkezik, melyek egymás után szólalnak meg.

Xblitz Baba monitor

VOX KÉSZENLÉTI ÜZEMMÓD

Ez az energiatakarékos mód alapértelmezés szerint ki van kapcsolva, és az eszköz menüjében kapcsolható be. A képernyő kikapcsolódik, amennyiben a kamerával ellátott szoba csendes, és gyermeke mélyen alszik. Amikor a baba sírni kezd, a képernyő újra bekapcsol. A menüben beállíthatjuk az üzemmód érzékenységét (három fokozat), és azt az időt, ami alatt a készülék kikapcsol.

TÁPEGYSÉG

A babaszobában lévő kamerát 230V-os konnektorba kell csatlakoztatni, a tápkábel 2,4 m. A vevő kétféleképpen táplálható: 230V-os konnektorba csatlakoztatva (a tápkábel 2,4 m hosszú) vagy beépített akkumulátorral. Az akkumulátor körülbelül 8 órányi működésre elegendő, így a monitort magával viheti például a kertbe, és vigyázhat gyermekére, annak ellenére, hogy nincs konnektor közelében.

ÉJSZAKAI MÓD

A kamerával felszerelt Xblitz 2,4 GHz-es babamonitor 8 beépített infravörös diódának köszönhetően koromsötétben is képes működni, amelyek további megvilágítást biztosítanak (az infravörös fényt az emberi szem nem látja). A kamera beépített fényérzékelővel rendelkezik, és szükség esetén éjszakai üzemmódba kapcsol. Az infravörös diódák hatótávolsága koromsötétben 5 méter, így az egész szobára figyelhet, nem csak a gyermekágyra.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés