Bestway
Bestway Hydro-force Treck X1 Felfújható csónak (MH 61064)
  • Cikkszám: 272160
Bestway

Bestway Hydro-force Treck X1 Felfújható csónak (MH 61064)

  • Cikkszám: 272160

14 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Szín
Kék
Hosszúság
228 cm
Szélesség
121 cm
Maximális terhelhetőség
170 kg

Ez a Bestway Hydro-force csónak minden körülmények között megállja a helyét, legyen szó folyami evezésről, vagy esetleg egy tavon való ringatózásról, esetleg strandon pihenésről. Strapabíró anyagból készült, oldalán biztonsági kötél fut körbe, hogy a csónakon kívül is bele lehessen kapaszkodni. Gyorskioldó szelepei megkönnyítik előkészítését és elcsomagolását, így nem kell hosszasan várakozni a felpumpálásával.

A Bestway Hydro-force Treck X1 2 felnőtt befogadására alkalmas tutaj ideális minden vízi kalandhoz. A strapabíró, 3 légkamrás felépítésű Treck X1 mindent körbefogó kötéllel van ellátva, beépített tömítésekkel, hogy mindenki biztonságban legyen, ha vízbe esne valaki. Emellett felfújható padlója extra kényelmet biztosít a kalandozás vagy pihenés közben.

A Treck X1 erős evezőzárakat tartalmaz, amelyek szorosan a helyükön tartják az evezőket, nehogy kicsússzanak, valamint egy vonógyűrűt, aminek segítségével a sekélyben és a parton felhúzhatja a csónakot. Az egymásba reteszelődő gyorskioldó szelepek biztosítják, hogy pillanatok alatt bepakolhasd az autóba, vagy ugyanolyan gyorsan előkészíthesd, és már használatra kész is.

A stabilitásra, kényelemre, biztonságra és szórakozásra tervezett Bestway Hydro-Force Treck X1 tökéletes csónak gyors evezéshez, egynapos folyóparti kirándulásokhoz, kempingezéshez vagy horgászathoz! Ha bátornak érzed magad, a Treck X1 motorrögzítő gyűrűket tartalmaz, amelyek a Bestway motortartóval együtt használhatók, hogy további sebességet kapj!

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés