Kihagyhatatlan Apple ajánlatok
Megnézem
10% kedvezmény Bosch beépíthető sütőkre és főzőlapokra, valamint szabadon álló tűzhelyekre
Megnézem
Tavaszi Notebook válogatás
Megnézem

Promóciós szabályzat

Kedves Vásárlónk!

A promóciós időszakban (2019. május 14. – 2019. június 3.), bruttó 50 000,- Ft (tehát, a 49 999,- Ft-os termék még nem), azaz ötvenezer forint, vagy feletti termék vásárlása és a promóciós leírásban szereplő feltételek együttes teljesülése esetén, jogosulttá válsz egy, a zalakarosi Aphrodite Hotel által biztosított wellness utalványra.

A wellness utalvány, minimum 2 fő, 2 éjszakára történő foglalása esetén érvényes.
A wellness utalvány tartalma

  • 10 000,- Ft kedvezmény a szállás aktuális árából,
  • 10 000,- Ft értékű gyertyafényes éjszakai fürdőzés kupon,
  • 2*5 000,- Ft értékű wellness kupon,
  • 5 000,- Ft kedvezmény a Hotelhez tartozó kalandpark exkluzív belépőjének árából.

A wellness utalvány, 2020. május 31-ig, a szálloda szabad kapacitásának függvényében, a szállodával történő egyeztetés alapján váltható be.

A promócióban érintett üzletek: valamennyi magyarországi Euronics műszaki szaküzlet, továbbá az euronics.hu webáruház.
Az akció nem csak a bolti vásárlásokra vonatkozik, online vásárlások esetében is módod van az akcióban való részvételre.

Fontos! A boltban kapott adatlapot (II. sz. mellékelt) és számla fénymásolatát, legkésőbb a vásárlást követő 10 munkanapon belül, de legkésőbb 2019. június 12-én postára kell adnod. Ennek hiányában, sajnos elveszted a lehetőséget a kupon felhasználásra.
Szintén fontos, hogy a kupon (I. sz. melléklet) kézhez vételétől számított, 8 napon belül, fel kell venned a szállodával a kapcsolatot, a foglalás részleteinek egyeztetése végett. Erre a szálloda foglaltsága miatt is szükség van, illetve azért is, hogy a Számodra megfelelő időpontban tudd igénybe venni a szálloda szolgáltatásait.

Egy vásárlási alkalommal csak egy utalvány használható fel, egyéb kedvezményekkel, kuponnal össze nem vonható, nem halmozható és a kupon értéke nem váltható készpénzre.
Az akcióban, a Vöröskő Kft. alkalmazottai és a Ptk. 8:1. § (1) bekezdés 1. pontja szerinti közeli hozzátartozói nem vehetnek részt.

A promóció leírása:
Az akcióban minden olyan termék és szolgáltatás részt vesz, melyek az Euronics Műszaki Áruházlánc hálózatában, valamint az euronics.hu webáruházban kaphatók, és a termék értéke eléri, vagy meghaladja a bruttó 50 000,- Ft-ot (tehát, a 49 999,- Ft-os termék még nem), azaz ötvenezer forintot.

A vásárlási érték egy termékre vonatkozik, az utalványok nem halmozhatók, és készpénzre nem váltható a kedvezmény. Tehát, ha egy 100 000,- Ft értékű terméket vásárolsz, ez esetben is egy darab utalványra vagy jogosult, és értelem szerűen nem adható számodra, az utalvány értékével megegyező kedvezmény sem.

A számlázást és fizetést követően, egy előre legyártott adatbekérő kártyát (II. sz. melléklet) és a számlád fénymásolatát kapod kézhez kollégáinktól.
Az adatbekérő kártyát (II. sz. melléklet) ki kell töltened, majd a vásárlást igazoló A/4 méretű számla fénymásolatával együtt meg kell küldened a Vöröskő Kft. központi postacímére (Vöröskő Kft. 8200 Veszprém, Pápai út 36.). A borítékra írd rá „Marketing osztály részére”.

A beküldött adatlapok ellenőrzését követően (irányítósszám, cím, név olvashatóság, vásárolt termék típusa, értéke, aláírás), kipostázzuk számodra a wellness utalványt (I. sz. melléklet). Fontos, hogy a wellness utalványokat ajánlott levélként fogjuk számodra kiküldeni, így kérünk, hogy figyeld a postládát, mert értesítést fogsz kapni ajánlott küldemény érkezéséről.

Kérdés esetén kérjük fordulj értékesítő kollégáinkhoz.

Köszönjük, hogy vásárlásoddal megtiszteltél bennünket!
Kellemes pihenést kívánunk!
Bankkártyás fizetés

Fizetési lehetőségekBankkártyás fizetés, utánvét

Házhozszállítás

Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben

Személyes átvétel

Személyes átvételOrszágszerte 65 Euronics szaküzletben

Hitellehetőségek

HitelajánlatainkMinden információ az áruhitellel kapcsolatban

Információ a garanciáról

GaranciaElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen