Microsoft
Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol XSS Fortnite & Rocket League bundle
  • Cikkszám: 263064
Microsoft

Microsoft Xbox Series S 512GB Játékkonzol XSS Fortnite & Rocket League bundle

  • Cikkszám: 263064

114 999 Ft / db

  • Gyári garancia: 24 hónap

Kapcsolódó termékek

Alaptulajdonságok

Élvezd az Xbox négy generációjának digitális játékait, több száz optimalizált darabbal, amelyek jobban néznek ki és jobban játszhatók, mint valaha.

Szerezd be a teljesen digitális Xbox Series S – Fortnite & Rocket League csomagot, amely tartalmazza a Midnight Drive Packet, 1000 V-Buckot és 1000 Rocket League-kreditet. A Fortnite-hoz kínált Midnight Drive csomaggal személyre szabhatod avatárodat a Dark Skully ruhával, a Dark Skully Satchel hátizsákkal, a Dark Splitter csákánnyal és 1000 V-Buckkal, amit kedvenc tárgyaidra költhetsz a Fortnite Battle Royale-ban és még sok másban. A Rocket League kiegészítő tartalomhoz megkapod a feltűnő lila Masamune autót, a lila Virtual Wave Boostot, a lila Zefram kerekeket és 1000 Rocket League-kreditet, amellyel tervrajzokat építhetsz, frissíthetsz a Rocket Pass Premiumra, vagy megvásárolhatod a legkeresettebb tartalmakat a Rocket League Item Shopban. És mivel a Fortnite és a Rocket League ingyenesen játszható az Xboxon, rögtön bele is vághatsz a játékba a barátaiddal.

Fortnite:

A Fortnite-hoz kínált Midnight Drive csomaggal személyre szabhatod avatárodat a Dark Skully ruhával, a Dark Skully Satchel hátizsákkal, a Dark Splitter csákánnyal és 1000 V-Buckkal, amit kedvenc tárgyaidra költhetsz a Fortnite Battle Royale-ban és még sok másban.

Rocket league:

A Rocket League kiegészítő tartalmazza a lila Masamune autót, a lila Virtual Wave Boostot, a lila Zefram kerekeket és 1000 Rocket League-kreditet, melyekkel tervrajzokat építhetsz, frissíthetsz a Rocket Pass Premiumra, vagy tartalmat vásárolhatsz a Rocket League Item Shopban.

Csak digitális játékokkal használható. Fizikai lemezek nem játszhatók le a konzollal. Tartalmazza az ingyenesen játszható Fortnite és Rocket League játékok letöltését. A csomag nem tartalmaz hozzáférést a Fortnite: Save the World módhoz. Jelentős tárhelyet igényel. Internetszolgáltatói költségek merülhetnek fel. A tartalmat közvetlenül a konzolodra kapod meg  a beállítás során, nincs szükség kódokra. xbox.com/digitaldirect.

A csomag tartalma: Xbox Series S konzol, egy vezeték nélküli Xbox-kontroller, ingyenesen játszható Fortnite és Rocket League játékletöltés, egy nagy sebességű HDMI-kábel, egy tápkábel, valamint 2 AA elem. A Midnight Drive Pack készlet Dark Skully felszerelést, Dark Skully Satchel hátizsákot, Dark Splitter csákányt és 1000 V-Buckot tartalmaz a Fortnite-hoz, valamint Purple Masamune autót, Purple Virtual Wave Boostot, Purple Zefram kerekeket és 1000 Rocket League-kreditet a Rocket League-hez. A csomag nem tartalmaz hozzáférést a Fortnite: Save the World módhoz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés