Xbox One
Ubisoft Assassin's Creed IV Black Flag (Xbox One)
  • Cikkszám: 222588
Xbox One

Ubisoft Assassin's Creed IV Black Flag (Xbox One)

  • Cikkszám: 222588
  • Gyári garancia: 1 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korhatár
18 év
Műfaj
Akció-Kaland
Játékkategória: Akció-Kaland
Korhatár: 18 éves kortól ajánlott

Ubisoft Assassin's Creed IV Black Flag (Xbox One)

1715-öt írunk, ez a kalózok aranykora, a helyszín pedig a Karib-tenger térsége, ahol Connor Kenway nagyapja, a vakmerő kapitány, Edward Kenway a főhősünk. Bizony: az Assassin's Creed IV: Black Flagben egy kalózt irányíthatunk, a tengeri kutyák életének minden fontosabb elemével egyetemben (hajózás, legénység, kincsek... soroljuk?). 

Az Assassin's Creed IV: Black Flag a Karib-tenger térségében játszódik, mégpedig 1715-ben. Ez a kalózok aranykora, mikor olyan rettegett kapitányok járták a tengereket, mint Feketeszakáll, Benjamin Hornigold és Anne Bonny -- mindközül azonban a legügyesebb és a legtitokzatosabb a játék főhőse, Edward Kenway, aki nem más, mint az Assassin’s Creed III-ban alaposan megismert Connor nagyapja, s a templomos Haytham Kenway édesapja.

Edward egykor az angol tengerészet vakmerő, nagyszájú és karizmatikus kapitánya volt, de miután leszerelt, saját „vállalkozásba kezdett. Vele éljük át a korszak leghíresebb eseményeit, például a spanyolok legendás kincsének eltűnését, de találkozunk a számkivetett Charles Vane-nel is, mindeközben pedig a saját történetünket is előregörgetjük. Erre három nagyobb városban, Havannában, Kingstonban és Nassauban kerül sor, illetve 50 további kisebb helyszínt is felfedezhetünk, valamint a Karib-tenger teljes térségét. 

A világ teljesen szabadon bejárható, nem csupán elszigetelt térképekkel van dolgunk, ám ahhoz, hogy mindenhova eljuthassunk, megfelelő felszerelésre lesz szükségünk. A közlekedés fő módja a hajózás, s ennek megfelelően szinte külön karakterként kezelendő a Jackdaw névre keresztelt hajónk. Akárcsak a főszereplőnk, úgy a hajónk szinte minden szegmense fejleszthető extra fegyverekkel vagy erősebb hajótesttel -- minderre pedig szükségünk is lesz, ha érvényesülni akarunk a tengeren. 

Az Assassin’s Creed III-ban látott hajós összecsapásokhoz képest ezúttal jóval összetettebb élményben lehet részünk, egyrészt annak köszönhetően, hogy többfajta hajóval (az egyik típusnak csak az a célja, hogy belénk rohanjon) keveredhetünk összetűzésbe, másrészt pedig annak, hogy taktikusabban közelíthetjük meg az összecsapásokat.

  • Platform: Xbox One
  • Játékkategória: Akció-Kaland
  • Korhatár: 18 éves kortól ajánlott

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés