Silverlit
EGG-A-BOO tojásvadászat - többféle (89590)
  • Cikkszám: 284711
Silverlit

EGG-A-BOO tojásvadászat - többféle (89590)

  • Cikkszám: 284711
2 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korosztály
2+ év
Nem
fiúknak és lányoknak

Itt a tojás, hol a tojás?

Az EGG-A-BOO tojásvadászat játék új szintre emeli a hagyományos húsvéti tojáskereső játékot, elkápráztatva ezzel a kismadarak rajongóit.

Az ár egy darabra vonatkozik! A termék véletlenszerűen érkezik, megrendeléskor a szín és mintázat nem kiválasztható!

Részletes ismertető

A játék kétféle módban használható: tojásvadászat módban (az aktiválást követően) csak el kell rejteni a tojást a szobában vagy az udvaron, majd indulhat is a tojásfelkutató-hadművelet. Vajon sikerül 10 perc alatt megtalálni a csipogó tojást? Ha igen, akkor már csak fel kell törni, hogy kiderüljön, ki lapul a héj alatt. Ezt a gyerekek kétféle módon tehetik meg: egy fém kanállal rákoppintanak a tojás tetejére, vagy pedig a tojást óvatosan egy lapos felülethez ütik. Ha előugrott a kismadár, jöhet is a második játékmód, a közös éneklés: a kicsiknek csak ritmusosan lefelé kell nyomkodniuk a kismadár buksiját, aki a törődést meghálálva csipogó hangon egy gyerekdalt játszik majd le.

A játék fejleszti az auditív képességeket, a tojáskereső játékmód használatával pedig a figyelmet és a tájékozódó képességet is. Ha a nagy tojásvadászat közben összekoszolódna a játék, egy nedves törlőkendővel óvatosan tisztítható. A tojás elektronikus részekkel rendelkezik, így vízbe nem tehető.

A termék többféle változatban kapható. A feltüntetett ár 1 darab termékre vonatkozik, amit véletlenszerű változatban szállítunk.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés