Ismerd meg az Euronics-ot!


Cégtörténet

A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft.-t 1989-ben alapítottuk Balatonfüreden. Tulajdonosai magyar magánszemélyek. A vállalat alaptevékenysége műszaki cikkek kiskereskedelme és a hozzájuk tartozó szolgáltatások nyújtása.

A 1994-es esztendő nem csupán a milliárdos forgalom elérése miatt volt mérföldkő számunkra: az addig pusztán Veszprém megyén belül működő hálózat kilépett a megye határain, és egy határozott, tudatos expanziós politikával napjainkra elérte a 64 működő üzletet.

Mára országos hálózattá nőttük ki magunkat, az Euronics családnál dolgozók száma már 1000-nél is több.

A családi vállalkozás kifejezésnek nálunk kézzelfogható jelentése van - számos kollégánkkal évtizedek óta együtt dolgozunk, több házaspár, testvérpár, szülő és gyermek is van a munkatársak között,

A generációk együttműködésének előnye, hogy a fiatalos lendület, dinamizmus és nyitottság párosul a sokéves tapasztalatokkal, bölcsességgel, vezetői kvalitásokkal. Mint cég is nyitottak vagyunk a tanulásra, vezetőségünkben és kollégáink között a régóta itt dolgozók mellett a munkaerőpiacról idevonzottunk több multinacionális vállalattól érkező vezetőt, így egymástól is lehetőségünk van tanulni.

2001-ben csatlakoztunk az Euronics nemzetközi beszerzési társulásához. A 29 országban, több mint 11 ezer üzlettel jelen lévő szervezet égisze alatt mi használjuk kizárólagosan a márkanevet és a jól bevált „know-how”-t Magyarországon, valamint részt veszünk a nemzetközi akciókban is. A csatlakozást követően a cég továbbra is magyar tulajdonban maradt. Célunk, hogy egy világhálózat részeként elvigyük az emberek otthonába az európai kényelmet és minőséget a háztartási, a házi szórakoztatási és számítástechnikai cikkekben.

2008-ban elindítottuk saját webshopunkat, melynek folyamatos fejlesztésén dolgozunk. Ezen tevékenységeket jelenleg is a veszprémi központ koordinálja. Az első nagyméretű áruházainkat 2011-ben nyitottuk meg Budapesten, azóta pedig megkezdtük az ország keleti felén is a terjeszkedést.


Felelősségvállalás

Cégünk számára a sport támogatása is fontos, ezért immáron 25 éve veszünk részt a 25-szörös magyar bajnok, 2-szeres KEK-győztes Telekom Veszprém KC férfi kézilabda csapat támogatásában. Tősgyökeres veszprémiként, a Vöröskő Kft. szinte a kezdetektől fogva támogatja a veszprémi kézilabdások munkáját, mely idővel egyre népszerűbb és sikeresebb sportággá vált.

A sportszponzoráció mellett rászorulóknak is segítséget nyújtunk: adományokkal, jótékonysági gyűjtéssel járultunk hozzá gyermekek, családok életkörülményeinek javításához. A Jótündér Alapítványon keresztül több éven át nyújtottunk segítő kezet hátrányos helyzetű és mélyszegénységben élő gyermekeknek, hogy ezáltal csökkentsük szüleik terheit is. A társadalmi egyenlőtlenségek csökkentéséért, a szegénység megelőzéséért, a mélyszegény sorba jutottak anyagi biztonságának megteremtéséért küzdöttünk, ennek érdekében pedig támogatási és oktatási programokhoz, kampányokhoz adtuk nevünket, nyújtottunk segítséget.

Már hagyomány, hogy minden év végén több rászoruló családnak adományozunk tartós élelmiszert, műszaki termékeket és háztartási berendezéseket, amelyek a mindennapi életet könnyebbé, az együtt töltött időt pedig tartalmasabbá teszik számukra. Emellett, az elmúlt években a vörös iszap katasztrófa károsultjainak, valamint a veszprémi kórháznak is támogatást nyújtottunk, és utóbbi tevékenységünket a jövőben is folytatni kívánjuk.

Évről évre igyekszünk csökkenteni a működésünkből eredő környezetre gyakorolt káros hatásokat. A 2021-es évről készült energetikai jelentést ide kattintva éred el.


Sajtószoba

Sajtókapcsolat:
Noguchi Porter Novelli
A sajtóban megjelent híreinket itt olvashatja: TOVÁBB >>


Sikereink

A Superbrands Magyarország Szakértői Bizottság az Euronics Műszaki Áruházláncot számos alkalommal elismerésben részesítette. Ez a díj is bizonyítja, hogy a vásárlók mellett a szakma is elismerően vélekedik az Euronicsról.

A Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díjra megalapításától fogva, többször is pályáztunk és több díjat is nyertünk. A Díj az ügyfélvéleményekre és a korszerű és elvárható ügyfél-kiszolgálási sztenderdek gyakorlati megvalósulására alapozva nyújt objektív képet az egyes vállalatok ügyfél-kiszolgálási színvonaláról. Ezek az elismerések ügyfélszolgálatunk munkáját dicsérik.

Az Árukereső minden évben megrendezett Az Ország Boltja versenyén 2018-ban az Euronics elnyerte a Műszaki Cikk kategóriában a Népszerűségi díjat, amelyet a vásárlók szavazatai alapján osztottak.

Kiválóság az ügyfélszolgálatban

Ország boltja 2018

Superbrands


Vállalati alapelvek

A vállalat alapelve a kitartó és szakértői munka. A vevői igények figyelemmel kísérése, valamint a szolgáltatások tudatos építése alapozza meg a vállalat értékét, hitelességét, és garanciát nyújtanak, hogy a vásárlók a jövőben is az Euronics-et válasszák. Az Euronics egy családias légkörű hely, ahova, ha betér a vásárló, mindig kedvesen fogadják, törődnek vele, figyelnek az igényeire, szakértő, de könnyen érthető módon válaszolnak a kérdéseire. Egy hely, ahova bármikor visszatérhet és segítséget kérhet.

Képzett, széleskörű áruismerettel rendelkező értékesítőkkel, szakképzett ügyintézői csapattal, és kibővített szolgáltatási körrel várjuk vásárlóinkat. Legyen szó online vásárlásról, ügyfélszolgálati teendőkről, szaktanácsadásról vagy üzembe helyezésről, az Euronics-re mindig számíthat az ügyfél!


Beszállítói partnerek

Szinte kivétel nélkül, minden multinacionális beszállító a partnerünk, akik a műszaki piacon jelentős szerepet vállal és hosszú évtizedek óta jelen van. Nagyobb alapterületű áruházainknak köszönhetően lehetőségünk adódik TV, otthoni házi-mozi rendszerek felhasználóbarát bemutatásához, ennek megvalósítása pedig beszállítói kapcsolataink révén jön létre.

A teljesség igénye nélkül, hosszú évek óta együttműködő partnereink között tudhatjuk Magyarország piacvezető és feltörekvő márkáit, a Dyras márkanév használatát pedig magyarországi forgalmazási területre a Vöröskő Kft. kizárólagosan használja.


Innováció

Folyamatosan fejlődünk és fejlesztünk. Pár éve még kiszerveztük a logisztikát, de most már saját központunk van és épp építjük a következőt, ahol már robotok is segíteni fogják a mindennapi munkát.

Az árubemutatástól a képzésig minden területen olyan megoldásokat keresünk és alkalmazunk, amelyek az innováció irányába mutatnak. Nagy hangsúlyt fektetünk értékesítőink és munkatársaink szakképzésére, hogy az Euronics áruházakban valódi szakértők állhassanak a vásárlók rendelkezésére.

A Vöröskő Kft. 2015 óta folyamatosan, komoly bővítéseket hajtott végre az informatikai szervezetben is: lecseréltük a szerverparkunkat, virtualizáltuk a teljes kiszolgáló kapacitásunkat. Jelentős mértékben emeltük a teljes rendszer biztonsági szintjét. Az összességében fél milliárdot megközelítő IT beruházások egy dinamikusan fejlődő cég jóval korszerűbb, rugalmasabb üzleti működéséhez nyújtanak professzionális környezetet.

A fejlesztések sora itt nem áll meg, folyamatosan olyan rendszereken dolgunk, amelyek lehetővé teszik, hogy egyedi, személyre szabott kedvezményeket, előnyöket nyújthassunk vásárlóinknak. Minden áruházunkban a szakértékesítőink tablettel dolgoznak, amivel így jelentősen felgyorsul és könnyebb az értékesítési folyamat. Így, ha az adott boltban nem található meg a vásárló által keresett termék, azt munkatársunk azonnal meg tudja nézni, hol érhető el, és onnan akár díjmentesen is ki tudjuk szállítani a vásárlónak.

2019-ben új arculattal és logóval újítottuk meg üzleteinket és az újítás folyamatos, hogy a 21. századnak megfelelő, vásárlói igényeket kielégítő, modern üzlettereket hozzunk létre és vásárlóink igényeit szélesebb körben, megfelelően ki tudjuk szolgálni.


Hitel

A Vöröskő Kft. 2010. szeptember 23. napján EN-I-821/2010. számon engedélyt kapott pénzpiaci szolgáltatás közvetítése tevékenység többes ügynökként történő végzésére, azonban ezen szolgáltatás kizárólag az üzleteinkben történő személyes fizetés esetén érhető el, amely szolgáltatás keretében az ügyfelek igényfelmérést követően a pénzügyi szolgáltatást közvetítő előzetes tájékoztatási kötelezettségeinek általános szabályairól szóló 53/2016. (XII. 21.) NGM rendelet 3. § (1) és (2) bekezdése szerinti kielégítő számú ajánlatot ismerhetnek meg és választhatják a számukra legkedvezőbb hitelkonstrukciót.

A Vöröskő Kft. pénzpiaci többes ügynöki tevékenysége jelenleg kizárólag csak az áruházakban történő személyes fizetés esetén érhető el az ügyfelek részére, a webáruházi vásárlás során nem.

Társaságunk jelenleg az alábbi pénzügyi intézmények megbízásából végez pénzpiaci többes ügynöki tevékenységet:

OTP Bank Nyrt.

áruhitel+hitelkártya

Magyar Cetelem Bank Zrt.

áruhitel+hitelkártya

Budapest Bank Zrt.

áruhitel+hitelkártya

Cofidis

áruhitel

*A választható pénzügyi szolgáltatások részletes megismerésére áruházainkban személyesen van lehetőség.


Ügyintézés, ügyfélkezelés

Amennyiben áruházunkkal, vagy az Euronics üzleteiben forgalmazott termékekkel kapcsolatosan panasszal élne, központunkban, illetve üzleteinkben személyesen is megteheti ezt.

Központi ügyfélszolgálatunk készségesen áll vásárlóink rendelkezésére, legyen szó konkrét problémáról vagy spontán segítségről. Cégünk folyamatos fejlesztésekkel arra törekszik, hogy az ügyfelek kiszolgálása gördülékenyebben és pontosabban tudjon megvalósulni a központi ügyfélszolgálaton is.

Telefon: +36 1 411 8434, (H: 8:30-20:00 K-Szo: 8:30-19:00; V: 10:00-18:30)

Az euronics.hu webáruházat a Vöröskő Kft (székhely: 8200 Veszprém, Pápai út 36., központi ügyintézés helye: 8200 Veszprém, Pápai út 36., Cg.: 19-09-513341) üzemelteti.


Elérhetőségeink

Cégnév:

Vöröskő Kft.

Székhely:

8200 Veszprém, Pápai út 36.

Személyes ügyintézés helye:

Üzleteink

Levelezési címe:

8200 Veszprém, Pápai út 36.

Cégjegyzék szám:

19-09-513341

Telefon:

+36 1 411 8434, (H: 8:30-20:00 K-Szo: 8:30-19:00; V: 10:00-18:30)

E-mail:

[email protected]