Vásárlói tájékoztató Vásárlói tájékoztató!

Frissítve: 2021.11.19.

Kedves Vásárlónk!

Tájékoztatjuk, hogy a 633/2021 (XI.18) Kormányrendeletnek megfelelően szaküzleteinkben 2021. 11. 20-tól kötelező az orrot és szájat eltakaró maszk viselése.


Egészségünk megőrzésének védelmében kérjük, lehetőségek szerint tartsd be az alábbi intézkedéseinket:

 • Kérjük, hogy Kollégáinkkal és a többi vásárlóval szemben, tartsd a 1,5m-es távolságot.
 • Üzleteink bejáratánál fertőtlenítőt helyeztünk ki, kérjük ezt használd, az üzlettérbe lépés előtt.
 • Lehetőség szerint fizess bankkártyával.
 • Üzleteinkben rendszeresen fertőtlenítjük a pultok környékét és a kilincseket.

Vigyázzunk egymásra!Áruházaink ORSZÁGSZERTE a megszokott nyitva tartással várnak!
Az egyes üzleteink nyitvatartási idejéről az alábbi gombra kattintva kaphatsz naprakész információt. Üzleteink listája Kérjük, továbbra is fokozottan figyeljetek az óvintézkedések betartására!

A környezetünkben bekövetkező folyamatos változásokat mi sem hagyjuk figyelmen kívül. A vásárlóink, Partnereink és dolgozóink biztonságára külön figyelmet fordítunk és minden elvárható intézkedést megteszünk a jövőben is.

A további fejleményekről és változásokról folyamatosan tájékoztatást nyújtunk ezen az oldalon, illetve Facebook oldalunkon.Fizetéssel kapcsolatos ajánlások, információk:

 • Weboldalunkon történő vásárláskor áruházi átvétel esetén válaszd a bankkártyás fizetést. Április 15-től 15.000 Ft-ra nő az érintéssel működő fizetések értékhatára, így kevesebb esetben lesz szükség fizetéskor a PIN kód megadására és ezzel együtt a terminál megérintésére.
 • Futáros vagy postapontos kiszállítás esetén pedig fizess online bankkártyával.
 • Amennyiben személyesen, az áruházainkban vásárolsz, akkor is részesítsd előnyben a bankkártyás fizetést a pénztárnál.

Házhoz szállítással kapcsolatos információk:

 • A jelenlegi járványhelyzett miatt online házhoz szállítás esetén HDT és MPL partnereink kontaktmentes átadást biztosítanak. A változás a használt készülék elszállítást is érinti, kérjük készítse ki ajtó elé a régi készülékét.
  Részletek itt olvashatod!
 • Mivel a cél a lehető legkevesebb időt tölteni az átadással, a termékeket kollégáink nem csomagolják ki és a csomagoló anyagot nem szállítják el.
 • A szállítást végző munkatársak megkérik az átvevőt (címzettet), hogy addig, amíg a készüléket mozgatják, legalább 2 méter távolságot tartsanak tőlük és az átvételi dokumentumok aláírásához saját íróeszközüket használják!

Raktárunkban szintén bevezettük az alábbi változtatásokat:

 • A raktárkezelők védőmaszkot és kesztyűt viselnek.
 • A raktárok és logisztikai központok no contact hőmérőkkel vannak ellátva, az összes alkalmazott testhőmérsékletének ellenőrzésére.
 • A házhoz szállító futárok védőmaszkot és kesztyűt viselnek.
 • A futárok ki vannak képezve, hogyan védjék meg önmaguk és az ügyfelek egészségét.

Az Euronics munkatársai minden erejükkel azon dolgoznak, hogy Titeket a legjobb minőségben és biztonságban kiszolgálhassanak.Hasznos információk

A Kormány által bejelentett vészhelyzeti intézkedésekről, valamint a koronavírus terjedésével kapcsolatosan további tájékoztatás az alábbiakban érhető el:A Nemzeti Népegészségügyi központ ingyenesen hívható zöldszámokat is üzemeltet a koronavírushoz köthető lakossági megkeresések gyors és szakszerű megválaszolása érdekében: 06-80-277-455 és 06-80-277-456 valamint egy e-mail cím is rendelkezésre áll: [email protected].JótállásInformáció a jótállási idők meghatározásáról


Szállítási információkHázhozszállítás, személyes átvétel üzleteinkben


B2BCéges ajánlatok/ Közbeszerzések


SzervizMárkaszervizek listája


TermékbiztosításElektromos készülékek általános biztosítási feltételei.

Vásárlási feltételek

Vásárlási feltételekVásárlással kapcsolatos információk egy helyen