Audio-Technica
Audio-Technica AT-LP60XBK Lemezjátszó
  • Cikkszám: 291299
Audio-Technica

Audio-Technica AT-LP60XBK Lemezjátszó

  • Cikkszám: 291299
64 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
649 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Magasság
9,75 cm
Egyéb jellemzők
Szíjhajtás
Szélesség
35,95 cm
Mélység
37,33 cm
Súly
2,6 g
Szín
Fekete

Ha még csak most kezd ismerkedni a hanglemezek világával, ha éppen újra felfedez egy rég elfeledett lemezgyűjteményt, vagy egyszerűen csak egy lemezjátszóval bővíti a hangrendszerét, az AT-LP60X teljesen automatikus, szíjhajtású lemezjátszó kiváló választás. Ez a megfizethető, egyszerűen használható lemezjátszó 33-1/3 és 45 fordulat/perces lemezeket is lejátszik, a beépített lemezjátszó-előerősítővel közvetlenül csatlakoztatható az otthoni hi-fi rendszerhez, aktív hangfalakhoz, számítógéphez és más komponensekhez, tekintet nélkül arra, hogy rendelkeznek-e kifejezett lemezjátszó-bemenettel vagy sem.

Részletes ismertető

A népszerű AT-LP60 lemezjátszó modernebb változataként az ATLP60X lemezjátszó újratervezett hangkaralja és fejrésze javítja a tűnyomást, és csökkenti a rezgést. A zajt tovább csökkenti a mellékelt AC-adapter, amely a készülékházon kívül gondoskodik az AC/DC átalakításról, melynek így kisebb a hatása a jelútra.

Az Audio-Technica több mint 50 éve vezető a hangszedőtervezés területén, és ez a szakértelem a cserélhető tűs AT-LP60X’s Dual Magnet™ hangszedőben is tetten érhető. A hangszedő a fejrészbe integrált, így biztosan megfelelően működik, és könnyebb a beállítása.

A lemezjátszóhoz RCA kimeneti kábelt („3,5 mm-es dugasz – kettős RCA dugasz” kialakítással), 45 fordulat/perces adaptert és zsanéros levehető porvédő fedélt mellékelünk.

Több mint 55 év analóg kiválóság

Cégünk 1962-ben indult Tokióban, minőségi hangszedők fejlesztésével és gyártásával. Ez a fél évszázadnyi analóg audió tapasztalat benne van minden egyes lemezjátszónkban, biztosítva, hogy a lemezeid a lehető legjobb hallgatási élményt adják.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés