Mattel
Hot Wheels T-Rex Ultimate Garázs (GJL14)
  • Cikkszám: 268710
Mattel

Hot Wheels T-Rex Ultimate Garázs (GJL14)

  • Cikkszám: 268710
39 899 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
398 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Ez a Hot Wheels™ City készlet az eddigi LEGMAGASABB Ultimate Garage játékkészlet, amely végtelen történetmesélést és járműves akciójátékot kínál! A hatalmas játékgarázsban akár 100-nál is több jármű parkolására van lehetőség, és egy meglepő Robo T-Rex ellenség is megmozgatja a gyerekek fantáziáját! A gyerekek egészen felviszik Hot Wheels® játékautóikat a kétkocsis liftben, majd leszáguldanak a többszintes garázson, és kísérletezhetnek a többjátékos móddal a folyamatos izgalmak érdekében! Más Hot Wheels® készletekhez (külön megvásárolható) csatlakoztatható, és két Hot Wheels® 1:64 méretarányú járművet tartalmaz! Versenyezz ellenfelekkel, menekülj a Robo T-Rex elől, és nyerj! A színek és a díszítések eltérőek lehetnek.

Részletes ismertető

Élvezz több órányi fantáziadús játékot egy hatalmas Hot Wheels® játékgarázzsal, rengeteg tárolóhellyel, valamint izgalmas versenyzési és kaszkadőr kihívásokkal!

A játékkészlet egy függőleges toronyból áll, parkolóval (és egyszerű tárolással) több mint 100 Hot Wheels® játékautó számára – 2 darab 1:64-es méretarányú járművet tartalmaz a legelső akcióhoz!

Vigyázz az éhes Robo T-Rexre, aki fel akar falni néhány ízletes Hot Wheels® járművet.

Bővítse a kalandjátékot több csatlakozási ponttal, amelyek más Hot Wheels® pályakészletekkel (külön megvásárolható) működnek, és hozzon létre egy egyedi Hot Wheels™ City-t.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés