31 éve a vevőkért

31 éves lett az Euronics

A cég filozófiája igen egyszerű. Az Euronics egy családias légkörű hely, ahova, ha betér a vásárló, mindig kedvesen fogadják, törődnek vele, figyelnek az igényeire, szakértő, de könnyen érthető módon válaszolnak a kérdéseire. Egy hely, ahova bármikor visszatérhetsz és segítséget kérhetsz.

 Képzett, széleskörű áruismerettel rendelkező értékesítőkkel, szakképzett ügyintézői csapattal, és kibővített szolgáltatási körrel várjuk vásárlóinkat. Legyen szó online vásárlásról, ügyfélszolgálati teendőkről, szaktanácsadásról vagy üzembe helyezésről, az Euronics-re mindig számíthatsz!

2005, Budapest – az első sík képernyős televíziók

A veszprémi székhelyű Vöröskő Kft.-t 1989-ben alapítottuk Balatonfüreden, tulajdonosai magyar magánszemélyek. A vállalat alaptevékenysége műszaki cikkek kiskereskedelme és a hozzájuk tartozó szolgáltatások nyújtása.

A 1994-es esztendő nem csupán a milliárdos forgalom elérése miatt volt mérföldkő számunkra: az addig pusztán Veszprém megyén belül működő hálózat kilépett a megye határain, és egy határozott, tudatos expanziós politikával napjainkra elérte a 69 működő üzletet.

2001-ben csatlakoztunk az Euronics nemzetközi beszerzési társulásához. A 30 országban, több mint 11 ezer üzlettel jelen lévő szervezet rászeként használjuk a jól bevált „know-how”-t Magyarországon, valamint részt veszünk a nemzetközi akciókban is. A csatlakozást követően a cég továbbra is magyar tulajdonban maradt. Célunk, hogy egy világhálózat részeként elvigyük az emberek otthonába az európai kényelmet és minőséget a háztartási, a házi szórakoztatási és számítástechnikai cikkekben.

2014, szegedi boltnyitás

2008-ban elindítottuk saját webshopunkat, melynek folyamatos fejlesztésén dolgozunk. Az első nagyméretű áruházainkat 2011-ben nyitottuk meg Budapesten, azóta pedig megkezdtük az ország keleti felén is a terjeszkedést. Mára már az ország minden megyéjében jelen vagyunk.

2014 óta kizárólagos használói vagyunk az Euronics névnek, így garantálva a minőséget és szakértelmet vásárlóink számára.

2015 volt az az év, amikor a cég történetében a legnagyobb értékű terméket értékesítettük: egy Samsung tévét 4,3 millió forintért.

A Vöröskő Kft. 2015 óta folyamatosan, felismerve a terület jelentőségét, komoly bővítéseket hajtott végre az informatikai szervezetben: lecseréltük a szerverparkunkat, virtualizáltuk a teljes kiszolgáló kapacitásunkat. Jelentős mértékben emeltük a teljes rendszer biztonsági szintjét. Az összességében fél milliárdot megközelítő IT beruházások egy dinamikusan fejlődő cég jóval korszerűbb, rugalmasabb üzleti működéséhez nyújtanak professzionális környezetet.

2017-ben az Apple hivatalos viszonteladó lettünk, így az új megjelenésekről és új bejelentésekről már nálunk is értesülhetnek a vásárlóink.

2015, Székesfehérvár

2018-ban megépült a KÖKI üzletünkben a Beko bemutató sziget, ahol Rákóczi Feri bemutatta a Beko termékeit. A Beko 2018-ban a Real Madrid egyik fő támogatója volt, így a VB alatt kiemelt jelentőségű volt. A 2018-as VB kapcsán közel 300 millió FT értékben adtunk el televíziót.

Az árubemutatástól a képzésig minden területen olyan megoldásokat keresünk és alkalmazunk, amelyek az innováció irányába mutatnak. A nemzetközi társulás alapelvei mellett így nagy hangsúlyt fektetünk értékesítőink és munkatársaink szakképzésére, hogy az Euronics áruházakban valódi szakértők állhassanak a vásárlók rendelkezésére. 2018-ban már 1200 szakértő munkatárs segítette a vevőket a megfelelő vásárlói döntés meghozatalában.

2016, Dunakeszi boltnyitás – Sláger FM kitelepüléssel

2019-ben új arculattal és logóval újítjuk meg üzleteinket. Az üzleteket sorban újra megújítjuk, hogy a 21. századnak megfelelő, vásárlói igényeket kielégítő, modern üzlettereket hozzunk létre. Legújabb ceglédi üzletünket már az új arculat jegyében építettük fel, 2019 április 9-től pedig megnyitottuk vásárlóink számára. Központi raktárunkat egy nagyobb és modernebb raktárba költöztettük, hogy vásárlóinkat még gyorsabban és pontosabban kiszolgálhassuk.

A fejlesztések sora itt nem áll meg, folyamatosan olyan rendszereken dolgunk, amelyek lehetővé teszik, hogy egyedi, személyre szabott kedvezményeket, előnyöket nyújthassunk vásárlóinknak. Vásárlóink ugyancsak érzékelhetik kedvező hatását honlapunk új webmotorjának, mely online felületen nyújt majd sokkal kedvezőbb vásárlási élményt. Terveink között szerepel az is, hogy minden áruházunkban dolgozó szakértékesítőnk tablettel dolgozzon, amivel így jelentősen felgyorsulhat és könnyebbé válhat az értékesítési folyamat. Így, ha az adott boltban nem található meg a vásárló által keresett termék, azt munkatársunk azonnal meg tudja nézni, hol érhető el, és onnan akár díjmentesen is ki tudjuk szállítani a vásárlónak. 2020-ban folytatjuk az üzleteink felújítását is.

2019, Budapest Corvin pláza felújítás után

Sport és jótékonyság

Cégünk számára a sport támogatása is fontos, ezért immáron 26 éve veszünk részt a 26-szoros magyar bajnok, 2-szeres KEK-győztes Telekom Veszprém KC férfi kézilabda csapat támogatásában. Tősgyökeres veszprémiként, a Vöröskő Kft. szinte a kezdetektől fogva támogatja a veszprémi kézilabdások munkáját, mely idővel egyre népszerűbb és sikeresebb sportággá vált. A sport mindig is fontos része volt a cégnek, hiszen dinamizmust, gyorsaságot, sok esetben pedig kemény harcokat és fegyelmezettséget sugall.

A sportszponzoráció mellett rászorulóknak is segítséget nyújtunk: adományokkal, jótékonysági gyűjtéssel járultunk hozzá gyermekek, családok életkörülményeinek javításához. A Jótündér Alapítványon keresztül több éven át nyújtottunk segítő kezet hátrányos helyzetű és mélyszegénységben élő gyermekeknek, hogy ezáltal csökkentsük szüleik terheit is. A társadalmi egyenlőtlenségek csökkentéséért, a szegénység megelőzéséért, a mélyszegény sorba jutottak anyagi biztonságának megteremtéséért küzdöttünk, ennek érdekében pedig támogatási és oktatási programokhoz, kampányokhoz adtuk nevünket, nyújtottunk segítséget.

Már hagyomány, hogy minden év végén több rászoruló családnak adományozunk tartós élelmiszert, műszaki termékeket és háztartási berendezéseket, amelyek a mindennapi életet könnyebbé, az együtt töltött időt pedig tartalmasabbá teszik számukra. Emellett, az elmúlt években a vörös iszap katasztrófa károsultjainak, valamint a veszprémi kórháznak is támogatást nyújtottunk, és utóbbi tevékenységünket a jövőben is folytatni kívánjuk.

Napjainkban a gyerekek szinte már mobiltelefonnal a kezükben születnek, így egyre égetőbb kérdés az internetbiztonság is. Az Euronics ezért felzárkóztató és tájékoztató programot szervez 2016-tól, mely programot a jövőben kiterjeszti további megyeszékhelyekre a digitális írástudatlanság témájában. Természetesen elsőként veszprémi általános iskolák bevonásával indul el a támogató kampány. Az interaktív előadások során a diákok információkat kaphatnak az internet kialakulásáról, használatáról, jövőjéről; a hírek hitelességéről; az adatbiztonság és a „cyber bulling” kérdéséről, valamint a megfelelő és kreatív tartalom-előállításról.

Esport szponzoráció

2019-ben a nemzetközi hálózat hivatalos támogatójává vált az ESL Gaming-nek, ezzel támogatva az esportot. Ezáltal nyitottunk a fiatalabb generáció felé, megszólítva őket is és elérhetővé tenni számukra azokat a tartalmakat, amik őket érdeklik.

Hozzászólások letiltva.