A varázsszó: PlusSteam

Miért válasszunk PlusSteam funkciós tűzhelyet?  5 nagyon jó okunk van rá!

 

Egy PlusSteam (gőz) funkciós Electrolux tűzhely mindent tud, amit egy multifunkciós hőlégkeveréses tűzhelytől elvárhatunk:

  • nagy a sütőtere,
  • egyenletesen süt,
  • többféle sütőprogrammal rendelkezik,

de ezeken túl a PlusSteam (gőz) funkció bekapcsolásával egy új világ tárul elénk a konyhában. Minden eddiginél finomabb édes és sós süteményeket, pitéket, pogácsákat vagy akár sajtos rudat is süthetünk benne a gőz erejével, nem beszélve a lekvárok és savanyúságok készítéséről, vagy az aszalásról.

Csodás sütemények!

Az almás pite, a szülinapi torta és a pogácsa is sokkal finomabb lesz, ha egy kis gőz is éri, miközben sül. Miért? Mert a gőz finoman átjárja és megemeli a sütőtérben a tésztát, ezért a kelt tészták, piskóták, leveles tészták és a felfújtak is szépen feljönnek, belül puhák lesznek, kívül pedig finom, ropogós kérget kapnak.

Íme egy csodás recept inspirációként:

Mekkora különbséget jelent a PlusSteam (gőz) funkció? Nagyot!

A PlusSteam funkcióval és sima forró levegővel sült kenyér között a különbség tényleg szemmel látható! A PlusSteam (gőz) programon sült kenyér nagyobb, szebb a színe, és lazább az állaga. Nem véletlen, hogy a pékek is gőzt használnak a kenyérsütéshez! Nézd meg ezt a rövid videót, amiben csodásan látszik a különbség.

Nem csak sütéshez hasznos: Aszalj zöldségeket és gyümölcsöket!

Az aszalt gyümölcsök és zöldségek tele vannak vitaminnal, és sokkal egészségesebbek, mint a csipsz vagy más bolti nassolni valók. Az Electrolux PlusSteam (gőz) funkciós tűzhelyekben nemcsak egyszerűen készíthetsz aszalt szilvát vagy aszalt sárgabarackot, de azt is beállíthatod, hogy ropogósabb vagy puhább textúrájú aszalt gyümölcsöt, illetve zöldséget szeretnél készíteni.

Készíts finom kompótokat és savanyúságokat!

Sosem volt még ilyen könnyű eltenni a befőtteket és savanyúságokat! A PlusSteam (gőz) funkciós tűzhelyben a gőz segítségével könnyedén sterilizálhatod a dunsztos üvegeket. Mivel a forró gőz elpusztítja a baktériumokat, a higiénikusan tiszta üvegekben biztosan nem romlanak meg a savanyúságok, a befőttek vagy a lekvárok.

 

Hogyan működik a PlusSteam funkció?

1. lépés

Önts 100 ml vizet a sütőtér alján található mélyedésbe.

2. lépés

Válaszd ki a PlusSteam (gőz) programot. Állítsa be a kívánt hőmérsékletet

3.lépés

Nyomd meg a gombot. LED lámpa mutatja, hogy a gőzfunkció aktív. Hagyja a sütőt melegedni 5 percig, majd tegye be az ételt, és süsd készre.

 

Nincs szükség kompromisszumra!

Az Electrolux PlusSteam (gőz) funkciós tűzhelyei elektromos, indukciós és gáz főzőlappal is kaphatóak.
Kattint ide és fedezd fel a nálunk kapható modelleket. >>

 

 

Hozzászólások letiltva.