Ajándékajánló lányoknak, nőknek, hölgyeknek

Lány örül a karácsonyi ajándéknak

Az előző részben azt fejtegettük, hogy milyen ajándékkal lephetjük meg a férfiakat, ebben a részben pedig a másik nem képviselői számára válogatunk az ajándékötletek között. Ide kattintva tudod elolvasni az előző bejegyzést, ha fiú/férfi ismerőseidnek, rokonaidnak keresel ajándékot!

Nem egyszerű a kérdés, mivel minden nő egyedi és különleges. Érdemes elindulni az alapján, hogy mi az, amit szívvel-lélekkel szeret csinálni, akár a szabadidejében, akár a munkájában. Vannak, akik imádnak sütni-főzni, és vannak, akik minden szabad percüket a természetben töltik. A nők között rengeteg a zene- vagy sportrajongó, a sorozatok szerelmese, a sort a végtelenségig folytathatnánk. A következőkben adunk néhány tippet, hogy mit rakj egy nő karácsonyfája alá.

Ajándékötletek 15 ezer forint alatt

Nemcsak a téli hónapokban, hanem egész évben fontos, és sokat tehetünk az egészségünkért azzal, ha minél több gyümölcsöt fogyasztunk. Ezáltal hozzájutunk az alapvető vitaminokhoz és ásványi anyagokhoz, mely hozzájárul a külső és belső szépséghez.  Egy gyümölcscentrifuga tökéletes ajándék lehet kiegészítve gondosan válogatott gyümölcsökkel, de a decemberi narancsdömpingben a citruspés is jó választásnak tűnik, amivel gondoskodhatunk a napi C-vitamin bevitelről. Ezekkel a praktikus eszközökkel percek alatt elkészíthetjük a napi energiabombánkat, ráadásul könnyen tisztíthatók, így nem kell órákat tölteni a mosogatással sem. Azok számára, akik szeretnek kotyvasztani, kísérletezgetni kifejezetten ajánljuk a smoothie készítőket. Bőséges a választék, szín, méret és kiegészítők alapján is válogathatunk. Hogy személyesebbé tegyük az ajándékot, adhatunk mellé házilag készült receptkönyvet, mondjuk a hét minden napjára egy-egy receptet, kedves üzenettel vagy fantázianévvel (pl. „Éld-túl-a-hétfőt” smoothie) ellátva.

Egy nő mindig szeretne büszke lenni a frizurájára, így elgondolkodhatunk azon is, hogy valamilyen hajformázóval lepjük meg. A hajvasalók, hajsütővasak jelentős hányada már elérhető 15 ezer forint alatt. Az állandóan dúdoló, zenét hallgató és minden dalszöveget ismerő hölgyeket meglephetjük hordozható hangszóróval vagy vezeték nélküli fülhallgatóval „a valósággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene” – jeligére.

Ajándékötletek 15 és 30 ezer között

Mindig jó ránézni a bekeretezett fotókra, melyekkel szüleink, nagyszüleink olyan büszkén dekorálják tele a családi házat. Manapság is rengeteg fotót készítünk, de ezeket jellemzően telefonunkon vagy a laptopunkon tároljuk. Sokszor halljuk, hogy milyen jó lenne, ha ezeket valahová szintén ki lehetne tenni. Erre is van megoldás, mégpedig a digitális fotókeret. Rengeteg képet képes megjeleníteni, egyes típusok még videó lejátszására is alkalmasak.

A konyhai gépparkot bővíthetjük egy kenyérsütővel, botmixer szettel vagy akár egy grillsütővel. Igaz még nincs itt a grillezés szezonja, de a kontakt grillekkel beltéren is grillezhetünk kellemetlen szagok nélkül. Ha beköszönt a jó idő, akkor pedig irány a szabad és a kerti partik!

A kávé szerelmeseiről sem feledkezünk meg: nincs is jobb, mint a reggeli friss kávé illata! Akár presszókávéfőzőt akár kapszulásat választunk, a megajándékozott hölgy biztos örülni fog neki!

Világjáró, sokat utazó hölgyeknek ajándékozhatunk GPS-t. Így a mobilt is mentesítjük, nem kell aggódni amiatt, hogy esetleg lemerül, és egy telefonhívás sem fogja félbeszakítani a navigációt.

Ajándékötletek 30 ezer felett

Egy kalandvágyó, örökmozgó, extrém sportokat kedvelő nőnek ajándékozhatunk kiváló minőségű akciókamerát ilyen árkategóriában. Az akciókamerák előnye, hogy könnyűek, strapabírók, bárhová rögzíthetők, és a legfontosabb, hogy jó minőségű felvételeket készítenek. Ennek köszönhetően megörökíthető minden izgalmas pillanat és élmény, melyet öröm lesz később visszanézni. Emellett szintén jó ajándék lehet egy aktivitásmérő vagy okosóra. A rendszeres testmozgást végzőknek segítség lehet a folyamatos monitoring és visszajelzés a teljesítményt illetően, de kiváló motivációs eszköz azok számára is, akik még nem szánták rá magukat. Az ülőmunkát végzőknek kifejezetten ajánljuk, mivel egyes okosórák jelzik, ha már régóta egy pozícióban ültél, és itt az ideje a mozgásnak. Külső megjelenésünket is feldobhatja egy ilyen kiegészítő, mivel már kaphatók igazán nőies kialakítású, dizájnos darabok.

Korábban már esett szó gyümölcscentrifugáról és smoothie készítőkről, de ha ennél komplexebbet szeretnénk ajándékozni, akkor nagyon komoly konyhai robotgépek közül választhatunk. Ezek a háztartási kisgépek már nemcsak a gyümölcsök felaprítására képesek, hanem egy ilyen szetthez járhat dagasztólapát tésztaelválasztóval, habverő és keverő, szeletelőfeltét, mixer-feltét és húsdaráló is. Konyhatündéreknek nem hiányozhat a konyhából.

 

Ha a karácsonyi hangulatot szeretnéd még fokozni, olvasd el korábbi cikkünket a hangolódás témájában ide kattintva!

Hozzászólások letiltva.