Már most vedd meg a babafigyelő eszközt, áremelkedés és készlethiány is jöhet

baba édesanyjával

Nem árt a megszokottnál korábban elkezdeni gondolkodni az elektronikus babaeszközök beszerzésén. A babafigyelő eszközök iránti kiugró kereslethez a gyártás és szállítás világszintű lassulása társul. Ugyan ez jelenleg még nem okoz készlethiányt, de a baba megérkezésekor már akár ilyen kellemetlenségekbe is belefuthatunk.

baba édesanyjával

Jelenleg még nem érezhető a baba-mama termékek között készlethiány, de a termékek gyártásában általános és világszintű lassulást figyelhetünk meg, és a szállítás akadozása miatt sem kizárt, hogy a közeljövőben készlethiány alakul majd ki itt is. Éppen ezért jól tesszük, ha most megszokottnál valamivel hosszabb távon gondolkodunk a szükséges eszközök beszerzésén. A legkeresettebb terméket érdemes már most megvásárolni – akár ajándék gyanánt is – még akkor is, ha az eszközre csak hónapok múlva lesz szükség.

videós bébiőr

Tapasztalataink szerint a baba biztonságát és a szülők nyugalmát biztosító eszközök a legnépszerűbbek jelenleg. Legnagyobb a keresletet a bébiőrök és a babamonitorok iránt. Ezekből kaphatóak kizárólag hangot közvetítő berendezések, amelyekkel a szülők a lakás egy távolabbi pontjáról, vagy akár a kertből is figyelemmel kísérhetik a csecsemő alvását, de elérhetőek már kamerával ellátott verziók is.
Egy ilyen eszköz beszerzésével a felnőttek szabadon mozoghatnak a házban mindennapi teendőiket ellátva, miközben biztonságban tudhatják gyermeküket. A kétirányú beszéd funkciónak köszönhetően a szülők folyamatosan kapcsolatban lehetnek a babával – így nem csupán ellenőrizhetik, hogy minden rendben van-e a kicsivel, de hangjukkal megnyugtathatják, vagy távolról altatódalt kapcsolhatnak be neki. Sok élethelyzetekben igen nagy segítséget nyújthat ez a találmány.

baba mérlegen

A vásárlók már itthon is előszeretettel élnek az online vásárlás lehetőségével a baba-mama termékek esetén is, hiszen a sok egyéb babaváró feladat mellett számottevő könnyebbséget jelent, ha házhoz tudjuk rendelni a szükséges eszközöket. Éppen ezért az Euronicsnál úgy döntöttünk, hogy egyelőre csak online értékesítjük a kategóriát. A megrendelt termékek országszerte 64 üzletbe szállíthatóak ki személyes átvételre, de emellett természetesen egészen a vásárló otthonáig is elvihetőek.

bébiőr

Webshopunkban jelenleg közel 600 féle – többek között a Philips Avent, Neno, Truelife, Esperanza, Twistshake, Pampers márkák által gyártott – termék érhető el a baba-mama termékkategórián belül.
A gyerek és baba mérlegek, inhalátorok, cumik, cumisüvegek, mellszívók, babaőrzők, videós bébiőr cikkektől kezdve egészen a pelenkák és nedves törlőkendők kínálatáig. De nemsokára megvásárolhatók lesznek a különböző autós hordozók, babaágyak, kenguruk és babakocsik, valamint a baba tápláláshoz kapcsolódó bébitápszerek is.

 

mellszívó

 

 

Hozzászólások letiltva.