Bemutatkozik a Nokia új csúcsmodellje

Sirocco, a név kötelez

Egy Földközi-tengerről érkező szélfajta, egy híres balatoni vitorlás, és nem utolsó sorban a Nokia új csúcsmodellje is a Sirocco nevet viseli, okkal. Alábbi cikkünkben az utóbbit szeretnénk részletesebben bemutatni, amely hamarosan nálunk is előrendelhetővé válik. Íme, a Nokia 8 Sirocco mobiltelefon, amelyre elég csak egy pillantást vetni, hogy beleszeress!

Kemény belső, lágy külső

A Nokia új luxustelefonja nem csak a csúcsra tart veled, de a bajban sem hagy cserben. A gyártó ezúttal (is) arra törekedett a termék tervezésénél, hogy olyan készüléket alkosson, amely mindig, minden körülmények között megbízható és rendkívül masszív. A Nokia 8 Sirocco egyetlen acéltömbből készült vízálló erőgép, amelynek mégis ellentmond külseje, amely karcsú és elegáns. A kijelző Full 3D Corning® Gorilla® Glass 5 lekerekítése pedig extra szépséget és erőt sugároz, így garantált a sikkes megjelenés!

Ez nem optikai csalódás!

Nem optikai csalódás, ez az okostelefon tényleg profi objektívvel lett felszerelve. A széles látószögű 12 megapixeles kamera Zeiss optikával és kétszeres optikai zoommal garantálja az éles és kristálytiszta felvételeket. A manuális beállításoknak köszönhetően pedig fotográfus hajlamaidat is kedvedre kiélheted. A fehéregyensúly (WB), a fókusz, a fényérzékenység (ISO), a zársebesség és az expozíciókompenzáció finomhangolásával akármilyen fényviszonyok között kihozhatod a maximumot fényképeidből, amelyeket az 5.5”-es 2K kijelzőn azonnal meg is tekinthetsz.

Egymásra hangolva

A lekerekített kijelző és a kiváló minőségű kamera mellett ez a csúcskészülék hangzásban sem utolsó. A kitűnő dinamikájú hangot a három integrált mikrofon 24 bites hanggal biztosítja, amely akár 132 decibeles rögzítést is lehetővé tesz. Ez pedig kristálytiszta és torzításmentes felvételeket eredményez még a legfülsiketítőbb koncerteken is. Ha pedig edzőtársat keresel, a telefonhoz tartozó Nokia Active vezeték nélküli fülhallgatóban „emberedre” találhatsz; kitűnő hangázásával és erőteljes basszusával kellőképpen motivál, felpörget, és biztosan nem téveszted el az ütemet. De természetesen bármilyen más fülhallgatóval vagy fejhallgatóval is használhatod a telefont.

Mint a szél

Nomen est omen: a Nokia 8 Sirocco nevét nem véletlen egy elsöprő vihar adta. A gyártó arra törekedett, hogy ez a csúcsmobil az eddigi leggyorsabb Androidos készüléke legyen, amely valójában a Qualcomm® Snapdragon™ 835 mobilplatform összes okostelefonja közül az egyik leggyorsabb. Amellett, hogy sebes, mint a szél, ez a csúcsmobil tartalék erőforrásokkal is rendelkezik, amelyért a 6 GB-os RAM és 128 GB-os tárhely kezeskedik.

Nem mindennapi telefon a mindennapokban

A mai rohanó világban bizonyára téged is ért már az a kellemetlen élmény, amikor elfelejtetted indulás előtt időben feltölteni telefonodat. Jó hírünk van, a Nokia 8 Sirocco vezeték nélküli töltést is lehetővé tesz, ráadásul az 50%-os töltöttséget már akár 30 perc alatt is elérheti, így az utazás alatt és az „üresjáratokban” sem kell lemondanod a szórakoztató időtöltésről. Az Android One és a Google által tervezett szoftverekkel bármilyen tartalmat elérhetsz, de az előretelepített alkalmazások is jó szolgálatot tesznek. A rendszeres biztonsági és a két évig garantált operációs rendszer frissítésnek köszönhetően a telefon mindig megbízható és naprakész lesz, valamint tartalmazni fogja a Google mindenkori újításait.

Még keresed a tökéletes okosteletont? Fedezd fel kínálatunkat ide kattintva, vagy olvas el korábbi cikkeinket is a témában ide, ide vagy ide kattintva!

 

Hozzászólások letiltva.