Böde Dani földre vitte az árakat!

Böde Dani

A mozdulat, amely híressé tette

Májusban az a szerencse ért minket, hogy a kiváló focistával, Böde Danival közösen dolgozhattunk nyári kampányunkon. Reklámunkban Dani híres mozdulata köszön vissza, amikor a meccs hevében földre vitte Norvég ellenfelét.

Danit azóta sokan az Ébredő Erőnek is nevezik.

Euronics üzleteinkben szerencsére nem Norvégokat, hanem az árakat vitte a földre. Többek között a televízió árakat, hogy a VB idejére mindenki könnyebben juthasson hozzá egy olyan készülékhez, ami előtt élvezet végigizgulni egy-egy meccset. Fantasztikus televízió ajánlatainkat itt találod! >>

A színfalak mögött

A reklám keretében rejtett kamerákat helyeztünk el Budaörsi üzletünkben, és óriási kedvezményt ajánlottunk 5 vevőnek, amennyiben képesek többet dekázni mint Böde Dani.

A legügyesebb vásárló 8-ig jutott a dekázásban, ám Dani bőven 20 feletti számával megelőzte. A kedvezmény azonban így is járt, és az autogram sem maradt el. 🙂 Összesen 5 vásárló vett részt a kampányban, és mind be is kerültek a reklámfilmbe. Az 5 vásárló közül csupán egy volt aki nem ismerte fel Böde Danit, de biztosak vagyunk benne, hogy ezek után nem fogja elfelejteni egykönnyen.

Nézd meg Te is, hogy mennyire vitte földre az árakat Dani ide kattintva! >>

Hozzászólások letiltva.