Bosch Home Connect -Távolról irányítható készülékek

boritokep app

A Bosch legújabb készülékei a Home Connect funkcióval új lehetőségeket teremtenek otthonodban. Már távolról és kényelmesen kezelheted és követheted figyelemmel otthoni készülékeidet okostelefonodról vagy táblagépedről, így még könnyebben elláthatod mindennapi teendőidet.

konyhában férfi telefonozik

Már háztartási készülékeid is beleszólhatnak a házimunkába

Nagyon jól tudjuk, hogy a kommunikáció a zökkenőmentes és egyszerű mindennapok alapja. A Home Connect funkcióval egyre több Bosch háztartási készülék teszi egyszerűbbé az életet. A nyílt rendszernek tervezett Home Connect további új szolgáltatásokra és funkciókra terjeszti ki a termékélményt. Az applikációban található recepteket közvetlenül a Bosch sütőbe továbbíthatod, ami aztán automatikusan beállítja az ideális sütési beállításokat a tökéletes végeredmény érdekében. Ezáltal több időd marad a fontosabb dolgokra: például egy kellemes beszélgetésre.

telefon kommunikál háztartási eszközökkel

Mosó- és szárítógépek

A Home Connect funkciónak köszönhetően többé nem kell anyától megkérdezni, hogy hogyan kell mosni. A mosógépem mindenre tudja a választ – ez a Program Assistant. A mosógép mindig a legjobb programot ajánlja fel, így még könnyebb az élet.

HC mosó és szárítógép

Páraelszívók és főzőlapok

A konyha a csapatmunkáról szól. Voilà: a Home Connectnek köszönhetően a Bosch főzőlap és szagelszívó tökéletes összhangban dolgoznak az optimális szellőztetés érdekében. Így, a főzés és sütés során keletkező gőzök és szagok automatikusan megszűnnek. Neked mit kell tenned? Nyugodtan hátradőlhetsz, hiszen a páraelszívó beállításait a Home Connect alkalmazással kényelmesen beállíthatod: például a kikapcsolás utánfutás idejét. Ezáltal a sütés többi részletére nagyobb figyelmet fordíthatsz.

konyha

Sütők

Nem csak nagyszerű ételek készíthetők, de a mobilkészülékeden nagyszerű recepteket is beszerezhetsz. A Home Connect funkciónak köszönhetően az okos receptek egész tárháza nyílik meg. Kedvenc ételeidet elmentheted az alkalmazásban, így azok elkészítésének megkezdésekor a sütő máris tudni fogja, milyen sütési beállításokra lesz szükséged. A sütés-főzés ennek köszönhetően sokkal könnyebb, és tökéletes eredményekhez vezet.

sütő

Mosogatógépek

Nem csak anya lehet a mosogatás szakértője. Hanem a mosogatógép is. A Home Connect alkalmazáson belül a Program Assistant mosatlan edényekhez a legmegfelelőbb programot ajánlja.

Tudod, hogy hány mosogatótabletta van most az otthonodban? Ne aggódj, nem kell észben tartanod. Egyszerűen add meg a Home Connect alkalmazásban, hogy mikor nyitottál fel egy 50 darabos csomagot, majd 45 ciklus után értesítést kapsz okostelefonodra vagy táblagépedre. A dolgok nem is lehetnének egyszerűbbek: az integrált Easy Start funkciónak köszönhetően a mosogatógéped az alkalmazáson keresztül javasol a különböző szennyezettségű edényekhez ideális beállításokat.

nyitott mosogatógép

Hűtőszekrények

A Home Connect funkciónak köszönhetően a hűtőszekrényed elfér a zsebedben: a mobilkészülékeddel gyorsan belekukkanthatsz a hűtőszekrényed tartalmába – az innovatív belső kamerák segítségével. Ezáltal mindig pontosan tudhatod, hogy milyen étel van a hűtődben, még akkor is, amikor nem vagy otthon – a vacsorához való bevásárláshoz hiányzó összetevőket könnyen összeszedheted.

hűtőszekrény

Applikáció

A Home Connect funkcióval rendelkező Bosch háztartási készülékek használatához Wi-Fi-hez csatlakoztatható okostelefonra vagy táblagépre van szükség. Az ezekhez a készülékekhez tartozó Home Connect applikáció ingyenesen letölthető az App Store-ban vagy a Google Play Store-ban. Mutatjuk, hogy csatlakozz:

 

forrás: BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft.

Hozzászólások letiltva.