Takaríts – #LikeABosch – Ki a hatékonyabb? Te vagy a porszívód?

unlimited

A Bosch Unlimited termékcsalád akkus porszívói tökéletes segítséget nyújtanak a padló gyors, nagy teljesítményen történő feltakarításában. Az Unlimited készülékek minden típusú padlót megtisztítanak, legyen az járólap, parketta, szőnyeg vagy egyéb felület, mint például asztal, kárpit és a mennyezet. Tökéletesek a gépkocsik porszívózására is. Az Unlimited porszívók cserélhető akkumulátora meghosszabbítható üzemidőt tesz lehetővé, hiszen ha lemerült az akkumulátor, akkor is folytatható a porszívózás egy másik, feltöltött akkumulátorral. Az Unlimited 8-as kategóriánál pedig egyenesen korlátlanra bővíthető az üzemidő, ha van hozzá két akku és egy gyorstöltő. Az egyik akkumulátort feltöltheti a gyorstöltővel, miközben a másik használatban van, így a készülék mindig használatra kész. Az Unlimited akkumulátorok praktikus módon a széles körben elterjedt Bosch Power for All akkurendszer részét képezik, amit a Bosch a zöld kerti és barkácsgépekben is használ. 

unlimited szériák

Az Unlimited porszívók legfontosabb tulajdonságai:

  • A 10 éves motorgarancia a Németországban tervezett és gyártott TurboSpin motor kiváló minőségéről tanúskodik.
  • Az Unlimited vezeték nélküli kéziporszívók cserélhető 18 V-os akkumulátora a forradalmi Power for All Alliance részét képezik. Használja kéziporszívójának 18 V-os akkumulátorát a Bosch Home & Garden, valamint a GARDENA, a GLORIA House and Garden, a Wagner, a Flymo, a Steinel és a Rapid kompatibilis 18 V-os szerszámaihoz és termékeihez, és fordítva: használja azok akkumulátorát porszívózáskor!
  • Könnyedén felporszívózhatja a morzsákat az asztalról, vagy pókhálókat a magas, nehezen elérhető sarkokból. Vigye az Unlimited vezeték nélküli porszívót a garázsba, hogy megtisztítsa az autót, és a fészerbe, hogy kitakarítsa azt. Praktikus tartozékok minden típusú felülethez és nehezen tisztítható helyhez – a kanapétól a réseken át az íróasztalfiókokig és a matracig.
  • Befejezte a takarítást? Tegye vissza a vezeték nélküli kéziporszívót a kényelmes, falra szerelhető dokkolóállomásra. Így nem csak hogy nincs útban a készülék, hanem a töltése is megoldott. Válasszon gyorstöltőt azokhoz a pillanatokhoz, amikor a lehető leggyorsabban kell feltöltenie az akkumulátort.

Unlimited 8: Tartós teljesítmény

  • Több mint 99,9%-os porfelszívás a nagy teljesítményű, 82000 fordulat/perc fordulatszámú TurboSpin motornak köszönhetően olyan erős, mint egy vezetékes porszívó..*
  • Hosszú működési idő a Bosch következő generációs akkumulátorával és gyorstöltőjével.
  • Automatikus üzemmód automatikusan beállítja a légáramot a padló típusa alapján.
  • A padlószívófejen lévő LED-fények segítenek a por alapos felszívásában a sötét sarkokban is.
  • Az otthona tiszta levegőjéért: a porszívó beszívott levegőjében lévő porszemcsék akár 99,99%-át is kiszűri.

unlimited 8

Unlimited 7: Kivételes rugalmasság

  • Szuper erős szívóerő – ugyanolyan erős, mint egy vezetékes porszívó.*
  • Könnyű porszívózás a kanapé alatt térdelés nélkül a hajlítható szívócsőnek köszönhetően.
  • Parkolóállás: A szívócső a szívófejjel együtt önállóan is megáll, míg Ön a kézi egységet használja. A szívófej egy lábmozdulattal leválasztható, így egyik kéz mindig szabad marad. A parkolókampó segítségével a készülék a takarítás rövid szüneteiben biztonságosan egy székhez vagy más bútordarabhoz támasztható.
  • Az automatikus üzemmód automatikusan beállítja a légáramot a padló típusa alapján.
  • A padlószívófejen lévő LED-fények segítenek a por alapos felszívásában a sötét sarkokban is.

Unlimited 7, rugalmas porszívó

Unlimited 6: Könnyű kényelem

  • Erős szívóerő bármely padlótípusról és felületről.
  • A kéziporszívó súlya csak 1,4 kg, a különösen kényelmes kezelés és mozgatás érdekében.

unlimited 6

*Turbo üzemmódban a készülék eléri az EU No 666/2013 szabályozás által a vezetékes porszívóktól elvárt porfelszedési hatékonyságot (EN 60312-1:2017 szerint mérve)

 

forrás: BSH Háztartási Készülék Kereskedelmi Kft.

Hozzászólások letiltva.