Esküvői előkészületek a Rowentával

Göndör frizura

Számos tavalyra tervezett esküvő csúszott át az idei évre… és mindannyian bízunk benne, hogy a 2021-es év jobban kedvez majd ezeknek a gyönyörű, az életet bearanyozó eseményeknek. Mégiscsak ez az a nap, amikor mindennek tökéletesnek kell lennie, hiszen egész életünkben emlékezni fogunk rá. Az életünk egy új fejezete kezdődik ekkor, amit számos előkészület és szervezés előz meg. Gondoljunk csak a helyszín választására, a catering intézésére, vagy talán a legfontosabbra, a menyasszony és a vőlegény mesebeli megjelenésére. De mit tehetsz, hogy otthon, a lehető legjobban felkészülj a nagy napra?

A menyasszonyok számára: a tökéletes menyasszonyi hajhullámok

A nagy napra való előkészületek általában úgy egy fél évvel az esküvő napja előtt kezdődnek, ami elég idő is arra, hogy otthonod kényelmében felfrissítsd fáradt hajkoronád. A hajtincsek ápolása mindenképpen a hajtövektől kell, hogy kezdődjön. És most a frissítő masszázst, melyhez legalább még egy pár kézre lenne szükség, egyedül is elvégezheted! A masszázs közben ráadásul meg is szárad majd a hajad, ami szintén elengedhetetlen a haj növekedésének elősegítéséhez. A Rowenta Scalp Care Ultimate Experience (CV9240) hajszárító gyengéd, de intenzív fejbőr masszázst biztosít hajszárítás közben, mivel 22 puha, ruganyos ujjacska segíti elő a fejbőr mikro vérkeringését, ezzel támogatva a terület oxigén ellátottságát. Egy nagyon kellemes, relaxációs technológiáról van szó, mely erősíti a hajszálakat, volument ad a frizurának. Az újonnan növő hajszálak pedig már a hajtövektől erősebbek lesznek. Számos hajszárító vár kínáltunkban, itt tudod megnézni!

A hajformázás következő lépése

A megmosott és ily módon megszárított haj 100%-ban kész a trendi formázásra. A nagy naphoz tökéletesen illenek a romantikus hullámok. Hogyan érd el őket anélkül, hogy tönkretennéd a wellness előkészületeket? A Rowenta Air Care Ultimate Experience (CF4310) hajsütővas egy luxus kivitelű, újgenerációs készülék, mely garantáltan lélegzetelállító megjelenést biztosít, nem beszélve arról, hogy mindeközben még védi is hajtincseket. Végeredményül pedig tökéletes, nem kiszárított hullámokat kapsz. A hajtincset tekerd a készülék feje köré, engedd rá a hideg levegőt a hajsütővasból, pár pillanatig tartsd ott (attól függően, hogy milyen hullám a cél), majd el is engedheted a tincset. A hideg levegőnek köszönhetően a tincs lehűl, nem szárad ki, ruganyos és csillogó marad! A hűvös levegőnek köszönhetően ráadásul a hullám tökéletesen tartós is lesz.

A hajsütővas feje kerámiából készült, mely az ionizáló technológia kombinációjával megszünteti a statikus elektromosságot, hogy a loknik finom tapintásúak és fényesek legyenek. A hajsütővas 30 másodperc alatt felmelegszik, 130°C és 200 °C között 8 hőmérséklet közül választhatsz, a hőmérsékletet pedig az LCD kijelzőn ellenőrizheted. Két fekvésben használható a készülék, ha vízszintesen tartod, természetes hatású hullámokat varázsolhatsz, függőlegesen szó szerint lélegzetelállító fürtöket alakíthatsz! A hajsütővas formájának köszönhetően hátul is minden tincs hullámosítása tökéletesre sikerül majd. A készülék megjegyzi az utolsó beállítást, így legközelebb nem kell újra beállítani. A 90°-ban hajlított hajsütő ráadásul ergonómikus is, ezért soha többé nem fog már fájni a csuklód és a vállad a hajformázásától! A kiszerelés részét képezi a kesztyű is, hogy biztosan ne égesd meg magad a használat során.

További hajápolási termékeket itt találsz!

A vőlegények számára: Mr Tökéletes az oltár előtt

Az esküvő napján valljuk be nem csak a menyasszonyok szeretnének igazán szépen kinézni. A sok teendő közepette a férfiaknak is fontos, hogy lehetőleg mindent előre elő tudjanak készíteni, ne merüljenek fel új problémák a nagy napon. Legyen bár pontos elképzelésed a szakáll ívéről, vagy éppenséggel tökéletesen sima arcra vágysz, akár sima testre is, a Rowenta Forever Sharp Ultimate (TN6200) minden kihívásra tökéletes választás! A rendkívül éles pengéjű, nélkülözhetetlen készülékkel irritáció nélkül formázhatod, visszanyírhatod, akár le is borotválhatod a szakállad. Ráadásul az önélező titán pengének köszönhetően nem lesz szükséged a pengék cseréjére, úgy körülbelül 15 évig! A Forever Sharp Ultimate hibrid szakállvágó 3 speciális fejjel rendelkezik: precíziós borotvafej a sima bőrért (0 mm), a test borotválására, illetve rövid szakáll kialakítására szolgáló fej és a hagyományos szakállvágóvágó fej a közepesen hosszú szakállhoz. A csomagban találsz továbbá 7 fésűs fejet melyek segítségével a 0,4 mm – 17 mm közti hosszúságot érhetsz el.

Lítium-ionos elemének köszönhetően a szakállvágó feltöltést követően 120 percig működik, ami rendszeres használat mellett körülbelül 2 hónapra elég, nagyjából 26 komplett kezelés idejére. De amennyiben le is merült, a gyorstöltés funkciónak köszönhetően egy szakállvágás erejéig a készülék hihetetlen gyorsan, már 4 perc alatt feltölthető! Az elem töltöttségi szintjét a digitális kijelzőn bármikor ellenőrizhető. Motorja 8000 fordulatot tesz percenként, így a tökéletes eredmény már egy húzás alatt elérhető. Használata nagyon egyszerű és kényelmes, mivel könnyű, teljesen kézre áll és természetesen folyóvízzel mosható. A készüléket tartozékaival együtt a minden fejet és a töltő kábelt befogadó tokban tárolhatod.

Találd meg a tökéletes társad, válogass borotva kínálatunkból ide kattintva!

A magyar piacon a Tefal, Rowenta és Krups márkáknak köszönhetően ismert Groupe SEB francia családi vállalkozás garantálja, hogy termékek 10 évig javíthatóak – ez immár termékeinek 95%-ra érvényes.

Forrás: rowenta.hu

Hozzászólások letiltva.