Euronics unboxing: MacAudio hordozható hangrendszer

Régóta gondolkoztunk azon, hogy mivel is tudnánk megkönnyíteni termékválasztásaitokat. Szeretnénk valamilyen pluszt adni Nektek, ami segíthet, a vásárlásban. Egyszerre érdekes, és szakmailag értékes módon. Most lerántjuk a leplet, hogy mi is az, amivel, készülünk!

Nem más, mint egy Unboxing videó sorozat.

Szakértőink havonta 1 alkalommal feltépik 1-1 termék dobozát, és bemutatják nektek érdekes kommentjeikkel gazdagítva a bennük rejlő termékeket. A videókat keresd az Euronics YouTube csatornáján!

Amennyiben még nem hallottál az unboxingról, biztosan felmerül benned a kérdés, hogy vajon mi is lehet ez? Olvass tovább, ez a rész neked szól!

Unboxing 1×1

Üdvözöllek az Unboxing világban!

A Google Trends felmérése alapján 2006 negyedik negyedévében jelentek meg az ilyen típusú videósorozatok. De hogy mitől is különleges? Vagy miért ezt a nevet kapta?

Az videó elkészítésének koncepciója az volt, hogy mindenki szeret ajándékot kapni, és persze azt kicsomagolni. Az ajándék kibontás izgalmait és meglepetés érzését, – hogy mi is rejlik a dobozban – szeretnék átadni az érdeklődőknek.

Az Unboxing videókban a csomagolatlan termékek, jellemzően elektronikai cikkek találhatóak.  A videó folyamán lerántják a leplet a termékről és megmutatják az online közönségnek.

Gondoltátok volna, hogy valójában akár 100 milliós nézettséget is hozhatnak ezek a videók? Ezek a videók egyre népszerűbbek, és a YouTube felületén több mint 58 millió felvétel szól valamilyen termék kicsomagolásáról.

 

Iratkozzatok fel YouTube csatornákra 👉 https://goo.gl/pciXQ5 👈 és figyeljétek havonta új termékkel jelentkező szakértői videóinkat!

Hozzászólások letiltva.