Felejtsd el a szárítókötelet! Ismerd meg a Bosch AutoClean szárítógépeid

Anyuka kisbabával moss a ruhákat

Ősszel és télen nem csak a nappalok rövidülnek, hanem ruháink száradási ideje is növekszik, hiszen a rossz, borús idő miatt már nem olyan egyszerű a szabadban teregetni vagy hosszan szellőztetni. A ruhaszárítót folyamatosan kerülgetni kell vagy másik szobába áttenni, ha esetleg jönnek a vendégek és nem szeretnénk, hogy a száradó ruháinkat nézegessék. Netán a házikedvencek tekintenek rájuk játékként vagy pihenőhelyként. Azt még nem is említettük, hogy a magas páratartalom miatt a lakás penészesedhet, a ruhák dohosakká válhatnak. Ezekre mind megoldást jelent egy szárítógép beszerzése.

A Bosch innovációinak köszönhetően a szárítógép piac folyamatosan halad előre, hogy tökéletes szárítást biztosítson a leghatékonyabb teljesítménnyel, megkönnyítve ezzel a vásárlók életét.

Ismerd meg az AutoClean szárítógépetaz első szárítógép ajtóban lévő szöszszűrő nélkül

Az AutoClean technológiával, még egyszerűbbé válik a szárítási élmény. A precízen tervezett AutoClean szárító automatikus szösz eltávolító technológiával automatikusan tisztítja eltávolítja a szöszt, így már nem kell minden egyes szárítási ciklust követően ezzel foglalkozni. A vasalást is elfelejtheted egy időre és a szárítókötelet sem kell többé kerülgetni.

Az Auto Clean szárítógépekkel az ajtóban lévő szösztároló tisztítása már a múlté

A hagyományos szűrőrendszerekkel rendelkező szárítógépek idővel elveszítik energiahatékonyságukat, ha nem tisztítják rendszeresen.

Az  AutoClean szárítók különböznek. Ezek az első szárítógépek, amelyekben nincs ajtóban lévő szöszszűrő, viszont rendelkezik egy saját magát tisztító szűrővel. Így automatikusan fenntartja a legjobb szárítási teljesítményt és energiahatékonyságot mosásról mosásra, anélkül, hogy rendszeresen tisztítani kellene a szösztárolót.

Home Connect Smart Dry – A legokosabb út a tökéletes mosáshoz

A Home Connect Smart Dry funkciójának köszönhetően, a megfelelő szárítási program kiválasztása sohasem volt ilyen egyszerű.

A Bosch szárítógépek Home Connect Smart Dry funkciójával a szárítási program automatikusan kerül kiválasztásra az utolsó mosási ciklus adatai alapján. A fejlett technológia lehetővé teszi a kommunikációt a mosógép és a szárítógép között vezetéknélküli hálózaton keresztül, külső eszköz vagy alkalmazás nélkül. A szárítási program megválasztásakor figyelembe veszik a terhelést, a szövet típusát és a fennmaradó nedvességszintet is. A szárító egyenletesen beállítja a várható időtartamot. Precíz és finom szárítási teljesítmény teljes mértékben automatikusan: Ez a tökéletes eredmény legokosabb módja.

Iron Assist – Egy gombnyomással csökkentheted a vasalnivaló mennyiségét

A Bosch AutoClean szárítógépekben található Iron Assist funkciónak köszönhetően nem kell többé inget, vagy öltönyt vasalnod.

A gyűrődések eltávolítása,különösen ingek esetében nagy kihívást jelenthet. Az ingek vasalása még a gyakorlottabbaknek is gondot okozhat. Ezért kifejlesztették az Iron Assist funkciót, ami csökkenti, vagy akár teljesen el is tünteti a gyűrődéseket. Csak tedd a gépbe a már megszáradt nadrágot, felsőt, vagy inget, majd válaszd az Iron Assist funkciót.

Három különböző Iron Assist program közül választhatsz, mindegyik 35-40 percig tart.

  • Business program       
    • Ez a program ideális a néhányszor viselt öltöny vagy nadrág kisimításához
  • Ing program
    • Válaszd ezt az opciót a kisebb gyűrődések eltávolításához, például egy ing vagy blúz esetében.
  • 5 ing program
    • Ezzel a lehetőséggel akár 5 ing vagy blúz gyűrődését is eltávolíthatod, így időt és energiát takaríthatsz meg a vasalás során.

Az Iron Assist program során a szárítógép felmelegíti a ruhát a hőmérséklet-érzékelő kioldásáig, majd finom gőzt permetez be a dobba Ez természetes gőzt hoz létre, amely behatol a ruhák közé és láthatóan simítja a szövetet. A gőzmennyiséget az egyes szövet-típusokra optimalizálja, hogy a lehető legjobb ápolást biztosítsa. Egyszerűen töltsd fel a tartályt csapvízzel, ha szükséges.

Forrás: Bosch Magyarország

Hozzászólások letiltva.