Fitbit Versa: az új okosóra már az Euronics-ban is kapható

Nemrég itthon is bemutatták a Fitbit legújabb fejlesztéseit, köztük a Fitbit Versa okosórát. Egészség és fitnesz funkciók, üzenetkezelés, zene, appok, SmartTrack, alvásfigyelés, hosszú üzemidő és még sok minden más újdonság rejlik a dekoratív külső alatt. Lássuk, mit tud még az új okoskütyü!

Az okosórák első ránézésre hagyományos digitális karórának tűnnek, ám rengeteg okosfunkcióval is bírnak. Túl azon, hogy mutatják a pontos időt, úgy is tekinthetünk rájuk, mint egy csuklón viselhető okostelefonra. De miért olyan extra az új Fitbit Versa?

A hosszútávú társ

A Fitbit Versa egyik legnagyobb előnye, hogy akár négy napig is bírja egy töltéssel, ráadásul „pehelysúlyú”, könnyű, vékony, kényelmes és lezser szerkezetet kapott, így kiváló kiegészítője lehet a mindennapjainknak. A gyártó azonban nem állt meg itt. Hogy még egyedibb óránk lehessen, személyre szabhatjuk az óralap kinézetét és cserélgethetjük az óraszíjat is. Mindkét esetben több lehetőség közül választhatunk.

Egészségre fel!

A Fitbit Versa-t számos olyan funkcióval látták el, amik segítségével jobban odafigyelhetünk az egészséges életvitelre, illetve elemezhetjük saját szokásainkat. A kijelzőn például személyre szabott gyakorlatokat nézhetünk, és ezek alapján végezhetjük el napi edzéseinket, amikről – ha akarjuk –  értesítéseket is kaphatunk. Az ún. Cconnected GPS-nek köszönhetően követhetjük sétáink vagy futásaink útvonalát, a megtett távolságot vagy a lépéseink számát. Mindemellett pedig a Fitbit Versa arra is képes, hogy kövesse szívritmusunkat, így fel tudja térképezni azt is, hogy az edzések alatt mire van szüksége szervezetünknek. Ráadásul a Cardio Fitness Level funkcióval még ezt is bővíthetjük, a vízálló szerkezetnek köszönhetően pedig például úszás alatt is nyomon követhetjük mozgásunkat, számolhatjuk a megtett hosszokat és az elégetett kalóriákat.

Extrák az extrában

Az új Fitbit óra számos külsős appot támogat, tudunk vele zenét hallgatni, üzeneteket és értesítéseket fogadni okostelefonunkról, sőt Bluetooth is van benne. Számítógéphez, iOS, Android vagy Windows rendszerekhez pedig vezeték nélkül csatlakozik. Figyeli az alvásunkat, és még fizethetünk is vele. Kattints ide, és fedezd fel különböző modelljeinket! >>
Kedvet kaptál egy okosóra vásárlásához? Ide kattintva felfedezheted teljes kínálatunka! >>

 

 

Hozzászólások letiltva.