Gamer vagyok és laptopon játszom!

Férfi laptopon játszik

Az elektronikai üzletek polcain és az webáruházak kínálatában egyre több maszkulin, futurisztikus külsejű laptoppal találkozhatunk, amik Gamer laptopként különböztetik meg magukat a többi géptől, és nem csak külsejüket tekintve de árban is kilógnak a mezőnyből. Ezeket látva valószínűleg benned is megfogalmazódtak az alábbi kérdések:

Vajon a kinézeten kívül milyen pluszt adnak ezek a gépek?

Konkurenciát jelentenek az asztali PC-k számára, amiket a Gamerek maguk raknak össze?

Esetleg jobban járok, hogyha két külön készülék helyett egy ilyen notebookot veszek mindennapi használatra és a játékhoz is?

Legújabb cikkükben ezekre a kérdésekre keressük a válaszokat.

 

Miben más a Gamer laptop a sima laptokokhoz képest?

Néhány évvel ezelőtt ezek a gépek nem voltak sokkal erősebbek vagy jobbak, mint egy átlagos felső kategóriás asztali gép.  Inkább magát a Gamer életérzést adták el, ez azonban az utóbbi időben jelentősen megváltozott.

Az újabban megjelent játékok és az egyre népszerűbb VR (virtuális valóság) olyan grafikai teljesítményt és hardvereket követel meg, amikkel a hagyományos gépek nem feltétlen tudják tartani a lépést. Ezért a Gamer és a hagyományos felső kategóriás gépek már elkülönültek.

A Gamer laptopok kifejezetten videójátékokra fejlesztették ki úgy, hogy erősebb processzorral, videokártyával vannak felszerelve, így bírják a strapát bármilyen népszerű játékról is legyen szó. Hűtési rendszerük ezért gyakran speciális, hogy a játék hevében se melegedjen fel a gép és ne omoljon össze a rendszer.

Ismerd meg Gamer notebook kínálatunkat ide kattintva!

Notebook vs. PC

A PC-k népszerűségét a végletekig személyre szabhatóság adta, hisz minden Gamer olyan SSD-t, memória kártyát és grafikus kártyát tett bele, amilyenre épp szüksége volt kedvenc játékai zavartalan élvezetéhez. A játékok rendszerint iránymutatást adnak a futtatáshoz megfelelő hardverhez, így 1-1 új játék megvásárlása a PC egyes elemeinek cseréjét is jelentette a Gamerek számára.

A notebookok nem adták meg ezt a szabadságot, egészen mostanáig! A Gamer notebookokat a Gamerek igényei szerint fejlesztették, így a személyrészabhátságot is szem előtt tartották a tervezésüknél. Ezek a gépek eleve erős, játékokhoz tervezett hardverrel kaphatóak, de nagyobb szabadságot adnak azok bővítéséhez, teljesítményük továbbnöveléséhez.

 

 

Nem csak erős, de jól is néz ki!

A Gamer laptopok másik nagy előnye a kinézet. Egyedi megjelenésük és a beépített extrák igazi gamer életérzést nyújtanak.

Számtalan kiegészítőt találunk, amik mind a játékosok igényeit figyelembe véve készültek. Ilyen például a hátfájás elkerülését szolgáló Gamer szék, a játékot megkönnyítő extra gombokkal ellátott egér, vagy a megerősített billentyűzet. Az élményben való teljes elmerülést segítik a zajszűrős Gamer headsetek, amiken keresztül a csapattársakkal is tökéletes hangminőségben tudunk kommunikálni. És mindezek nagyon menőn is néznek ki.

Fedezd fel Gamer kiegészítő kínálatunkat ide kattintva!

 

Gamer notebook a játékokon túl

A Gamer laptopokat természetesen nem csak játékokra, de a mindennapos teendők elvégzésére is használhatjuk. Abban biztosak lehetünk, hogy többé nem fagy le az excel nagyobb mennyiségű adat másolásakor és semmilyen videó lejátszása nem okoz majd akadályt, ami kárpótolhat a gép megszokottnál nehezebb súlya miatt. Amennyiben fontos, hogy a gép keskeny, könnyű és ideális útitárs legyen -a játék pedig csak másodrangú szempont- érdemes körülnézni a többi gép között is!

Olvasd el Notebook kisokosunkat, amiben segítünk a megfelelő gép kiválasztásában ide kattintva!

 

Hozzászólások letiltva.