Így lehet neked is multiroomod!

Szól a zene, dübörög a ház

Bizonyára sokan hisszük úgy, hogy egy vagyont kell költenünk ahhoz, hogy otthonunkat minőségi zenemegosztó rendszerrel vértezzük fel. Az igazság azonban az, hogy már elérhető áron olyan professzionális készülékeket is kaphatunk a műszaki cikkek piacán, amelyekkel könnyedén megoszthatjuk és irányíthatjuk kedvenc zenéinket a lakásban. Ez az úgynevezett multiroom rendszer, amelyben mérföldkőnek számít a Yamaha MusicCast szolgáltatása. Mutatjuk, hogyan válhat lakásunk összes házimozija, Hi-Fi berendezése és hangfala egyetlen egyéges rendszerré, otromba vezetékek nélkül!

A MusicCast különlegessége abban rejlik, hogy az otthoni Wi-Fi hálózatra csatlakozva lehetővé teszi, hogy könnyedén zenét varázsoljunk lakásunk összes szobájába, vezetékek nélkül. A legújabb Bluetooth technológiával ellátott MusicCast kompatibilis készülékek új dimenziót nyitnak meg a zene és a minőségi hangzás szerelmeseinek. A rendszert teljes egészében felépíthetjük Yamaha készülékekből: a vezeték nélküli bluetooth hangszórók teljesítményét prémium minőségű AV, streaming és sztereó erősítőkkel emelhetjük a csúcsra, a 7.1 csatornás térhangzásról és mélységről pedig az ultravékony sound bar-ok és a hozzá tartozó subwoofer-ek gondoskodnak.

Ahhoz pedig, hogy mindez egyetlen rendszerként funkcionáljon elegendő egy applikáció, amellyel ugyanazt a zenét vagy akár más-más talpalávalót szólaltathatunk meg lakásunk különböző pontjaiban igényeinknek és stílusunknak megfelelően. A zenét megoszthatjuk televízióról, Blu-ray és CD-lejátszóról, de akár élő előadásokat is streamelhetünk, koncertteremmé változtatva otthonunkat.

Ha szeretnél többet megtudni a Yamaha sokoldalú, könnyen kezelhető és kiváló hangminőséget biztosító MusicCast termékeiről, böngészd át oldalunkat, ahol minden szükséges információt megtalálsz!

Hozzászólások letiltva.