Itt a nyár- Játékra fel!

Újra itt a várva várt nyári szünet! Vége a tanévnek, leváltjuk az osztályterem szigorú falait, a kemény iskolapadot, s most bő két hónapig azt csinálhatunk, amit csak szeretnénk! De ki nem találkozott még azzal az érzéssel, hogy úgy elönti a rengeteg szabadidő, hogy hirtelen azt sem tudja mihez fogjon? De még véletlenül se essünk kétségbe! Elég egy izgalmas videojáték, s nem fogunk unatkozni, ráadásul nem is kell hozzá messzire menni.

 

PC vagy konzol?

Mindkettőnek megvannak az előnyei és a hátrányai, de a személyes preferencia segít a kérdésben. A PC-k és gamer notebook-ok előnye, hogy a hozzá értőknek állandó bővíthetőségre ad lehetőséget, egy hardver cserével úgy alakíthatjuk a rendszer paramétereit, ahogyan csak szeretnénk – vagy úgy, ahogy az adott játék igényli.

 

Itt szót kell ejtenünk azonban a hordozható PC-k, azaz a laptopokkal szembeni félelmekről is, miszerint nem elég nagy a teherbírásuk. Ennek persze lehet valós alapja, de ha csak a Lenovo felsőkategóriás gaming laptopjait nézzük, akkor láthatjuk, hogy a hozzá tartozó NVIDIA GeForce GTX videókártyával már egy asztali PC erejét tudhatjuk a kezünkben. Szó szerint a kezünkben, hiszen a laptopok nagy előnye, hogy hordozhatóak, ami igazán jól jön, ha télen bent, nyáron pedig kint a kertben játszanánk, vagy csak átmennénk a barátokhoz délután együtt megmenteni a világot. Hogyha szeretnéd megismerni kínálatunkat, kattints ide. >>

 

Egy konzol ezzel szemben azoknak igazán jó választás, akik kiváló vizuális élmény mellett szeretnének játszani, de kiemelten fontos nekik a kényelem, s nem szeretnének a gép extra tuningolásával bíbelődni.

 

PS4 vagy Xbox?

A kérdés azonban a konzoloknál is adott: a PS4 vagy az Xbox One mellett döntsünk inkább? Ez a már tapasztalt gamerek közt is örök vita tárgyát képezi, de abban azért megegyeznek, hogy a döntő érv maga a választott játék. Hisz nem titok, hogy a különböző konzolokra a vállalatok különböző játékokat fejlesztenek, amik eltérő igényeket támasztanak a piacon. Kínálatunkban kapható konzolokat és népszerű játékainkat megismerheted ide kattintva! >>

 

Mit válasszak?

Ha vonzanak a mitológiai történetek, válasszunk PS4-et, és ismerkedjünk meg a God of War 2018-ban kijött, teljesen újraálmodott világával, hogy a spártai Kratos-szal, s fiával az oldalán küzdjünk a túlélésért az északi istenek és szörnyek ellen. A sport szerelmeseinek ugyancsak jó választás a PS4, hisz a Gran Turismo – amelyről korábban írtunk itt– az a játéksorozat, mely kifejezetten PlayStation-konzolokhoz készült, hogy igazi autók részletesen kidolgozott másaival versenyezhessünk, finomhangolt vezetésélményt átélve.

 

Aki viszont inkább az FPS (First-person shooter) típusú játékok szerelmese, és szívesen fedezné fel a Far Cry legújabb részében az amerikai Hope County folyó vidékét és minden idők legnagyobb testre szabható fegyver-, illetve és járműkészletét, annak az Xbox One a legjobb választás. Csak úgy, mint a Minecraft fanatikusoknak, akik nem elégednek meg a kötött pályákkal, hanem azt szeretik, ha az egyetlen határt a kreativitást szabja számukra.

 

Hogy teljes legyen az élmény

S végül, az élmény csak akkor teljes, ha a kiegészítőkre is gondolunk! Egy megfelelő funkciókkal ellátott gamer egér nélkülözhetetlen kelléke az igazi kikapcsolódásnak, s nem utolsó sorban a győzelem is múlhat azon, ha gyorsabban, biztosabban tudunk mozogni az ellenfélnél. A koronát pedig egyértelműen a fülesek teszik fel a játékra, hisz kiváló hangminőséggel az élmény is maximális. Ezeket a füleseket kifejezetten játékosoknak ajánljuk >>
A játékélményt VR szemüvegekkel egy még magasabb szintre emelheted. Az erről szóló cikkünket itt olvashatod, VR szemüvegeinket pedig ide kattintva ismerheted meg. >>

 

Ha te is úgy döntöttél, hogy a nyár számodra is a játék ideje, látogass el webáruházunkba vagy 68 üzletünk bármelyikébe, ahol rengeteg további játék és kiegészítő közt válogathatsz! Ha pedig szeretnél többet megtudni, vagy további segítségre lenne szükséged, fordulj bátran szakértőinkhez!

Hozzászólások letiltva.