Karácsonyi ajándékötletek

Karácsonyi ajándékcsomagolás

Nyakunkon vannak az ünnepek és bár ez a karácsony más lesz, mint amit megszoktunk az ajándékok beszerzése és a díszítés meghozza a karácsonyi hangulatot. Még hiányzik néhány ajándék, nem mindenkinek találtad meg a megfelelő meglepetést? Esetleg valami extra apróságot keresel még a csomagba? Összeszedtünk néhány ajándékötletet, hogy könnyebb legyen a választás!

Hölgyek szépségéért

Egy nő mindig szeretne büszke lenni a frizurájára, így valamilyen hajformázó tökéletes választás lehet. A hajvasalók, hajsütővasak jelentős hányada már elérhető 15 ezer forint alatt vagy megajándékozhatjuk egy új professzionális hajszárítóval is. Kellemes meglepetés lehet egy IPL szőrtelenítő gép is, ha tudjuk, hogy fontos neki a sima láb. Az IPL technológiának köszönhetően nyárra tuti formában lesz. Ezzel az ajándékkal vigyázzunk kit lepünk meg, nehogy megbántsuk vele az ajándékozottat!

Férfias ápoltsághoz

Az urakat sem kell félteni manapság, nekik is számos eszköz áll rendelkezésre, hogy mindig ápoltak legyenek. Szakállas ismerőseinknek egy elektromos borotva vagy haj és szakállvágó készlet remek ajándék lehet. Az ilyen szettekben található trimmelő és formázó fej a borotvához, így könnyen és gyorsan alakítható a szakáll a megfelelő fazonra. Némi gyakorlás után a borbélyt is ritkábban kell látogatni.

Ünnepi filmnézéshez

Karácsonykor szinte kötelező ünnepi filmeket nézni. Mindenki másra esküszik, valahol a Reszkessetek betörők! soha nem kopik ki, míg mások a modernebb vagy éppen legújabb filmeket szeretik. Idén a moziélményt is nélkülöznünk kell, ezért a legjobb, ha otthon varázsolsz mozit a nappaliból. Ehhez ajánlunk egy minimum UltraHD, de legjobb esetben egy 4K-s tévét, illetve a hozzá illő hangprojektort. A nagyobb nappalikba komplett házimozirendszert is beszerelhetünk.

Televízió kiválasztásában egy korábbi cikkünkben segítettünk, olvasd el ide kattintva!

Az álomkonyhához

Az ünnepi ebéd vagy vacsora a fénypontja a karácsonynak, amikor mindenki az asztalhoz ül és hangos nevetés és beszélgetés közben jó hangulatban telik az esemény. Szorgosan készülődsz már te is? Tudtad?! nem kell egész nap a konyhában állnod. Egy konyhai robotgép helyetted is felveri a tojáshabot és bedagasztja a tésztát, idén pedig már mindenki profi pék lett a kenyérsütőgépeknek köszönhetően. A turmixgéppel a krémleveset is pillanatok alatt kikeverheted vagy ehhez használhatsz egy egyszerű botmixert. Ha megkoptak az edényeid, vagy nincs elég nagy lábas a töltött káposztához, azt is találsz a kínálatunkban. Készülj fel időben!

Okos élményekhez

Az okos eszközöket ma már nehéz kikerülni, a legkisebbek is már tabletet vagy okostelefont nyomkodnak. Egy jó okos eszköz azonban nem csak szórakozáshoz, hanem tanuláshoz is használható, ami a távoktatásban nagy segítség. Könyvek helyett/mellett pedig ajándékozhatunk e-book olvasót is, kedvenc regényeik e-book változatával feltöltve.

Játékosoknak

Idén az otthoni szórakozás egészen új lehetőségeivel is megbarátkoztunk, ezáltal a játékkonzol egyre több családban jelentek meg. Ha még nincs konzol, akkor az is megfelelő ajándék lehet, de ha már rendelkezik játékgéppel, akkor egy plusz kontroller vagy egy új játék mindig nagy örömöt okoz. Sokan még most is inkább a számítógépüket vagy laptopjukat használják, nekik kiegészítőket ajánlunk. Egy új fejhallgató, egér vagy billentyűzet megfelelő választás, de akár egy új router is segít az online játékokban.

Kalandoroknak

Vannak olyanok, akiket a hideg és a korlátozások sem riasztanak vissza a világ felfedezésétől. Számukra egy fényképezőgép vagy akciókamera a tökéletes választás, mert így mindig megörökíthetik a legszebb pillanatokat. A drónokat egyre szélesebb körben használják, szinte a családi összejövetelek sem az igaziak drónfelvétel nélkül. Egy kép többet mond ezer szónál, de egy videó még ennél többet is ad.

Zeneőrülteknek

A zeneőrültek mindig dúdolnak egy dallamot és a nyakában lóg a fülhallgató akkor is ha épp nem hallgat zenét. Lepd meg őket egy új fülessel vagy fejhallgatóval. Otthoni zenehallgatáshoz pedig egy bluetooth-os hangszóró remek ajándék, így bárhova magával viheti kedvenc zenéit. Partiarcoknak egy nagyobb hangfal vagy akár egy LG Xboom dukál.

Ezermestereknek és kertbarátoknak

Az otthoni barkácsolás szerelmeseinek remek választás egy új szerszámkészlet, a hőn áhított sarokcsiszóló vagy akár egy új fúró. Számos barkács termékünk van, biztos találsz valamit, ami hiányzik az ezermester készletéből. Nem csak bent, hanem kint is szeret alkotni? Vannak olyanok, akik alig várják, hogy újra tavasz legyen és kertészkedhessenek. Bár ezeket az ajándékokat még nem tudják használni, de ilyenkor a legjobb az új fűnyírót, sövényvágót vagy kerti szerszámot beszerezni.

Reméljük segítettünk egy kicsit az ötletszerzésben és talán már meg is van a hiányzó ajándék a családnak vagy barátoknak. Bár más lesz ez a karácsony, de ne törje le semmi a szeretet ünnepét!

 

Hozzászólások letiltva.