Last Minute ajándékötletek férfiaknak!

Még nem sikerült beszerezni mindenkinek a karácsonyi ajándékát? Megértjük, a mai rohanó világban ez csak természetes. Hadd segítsünk meséssé varázsolni a karácsonyt! Összeválogattuk és kategorizáltuk ajándékötleteinket, hogy a lehető leggyorsabban találd meg a tökéletes ajándékot mindenkinek. Első cikkünkben a férfiak számára segítünk ajándékot választani.

 

 10.000 Ft alatt

A zenét mindenki szereti! Egy Bluetooth hangszóró sok örömteli pillanatot szerezhet mindenkinek, akit egy ilyen okos eszközzel lepünk meg. Széles kínálatunkban találsz konzervatív megjelenésű és igazán vidám, játékos hangszórókat is. Kattints és nézz körül!

Az ápoltság fontos, a férfiak rendszerint mégsem szeretnek szépségápolási termékeket vásárolni maguknak. Könnyítsük meg az életüket, vegyük le a vállukról ezt a terhet. A Philips Star Wars-os borotvája garantáltan mosolyt csal mindenki arcára, miközben az 5 irányba mozgó fejek a gyors és alapos borotválkozást tesznek lehetővé.  Egy professzionális haj és szakállápoló szettet akár 10.000 Ft alatt is beszerezhetünk. Kattints ide és ismerd meg kínálatunkat!

 

 50.000 Ft alatt

Az okosórák és aktivitásmérők pillanatok alatt robbantak be az életünkbe, és nem csodálkoznánk rajta, hogyha az idei karácsony sláger termékei lennének. A népszerűségük teljesen érthető, ezek a stílusos és okos kütyük sok mindenben segíthetnek minket a mindennapokban. Míg egy hagyományos óra megmondja nekünk a pontos időt és a dátumot, addig az okosórák beépített szenzorok segítségével képesek figyelni a pulzusunkat, a megtett lépések számát és kiszámolják számunkra az aznap elégetett kalóriákat is. Sőt, a fejlettebb okosórákon elolvashatjuk üzeneteinket és hívásokat is kezdeményezhetünk, fogadhatunk, az érintéses fizetésről nem is beszélve. Kattints ide okosóra kínálatunkért!

Egy drónnak nem kell feltétlenül több százezer forintba kerülnie. 50.000 Ft alatt is találunk szuper ajánlatokat, mint pl: a DJI Tello drón. Amennyiben nem professzionális használatra szánjuk, hanem a kertipartykat, kirándulásokat, vagy nyaralásokat szeretnénk megörökíteni egy új szemszögből, tökéletes választás lehet. A DJI Tello drónt és hasonló társait ide kattintva találod.

 

50.000 Ft felett

Egy konzollal nem tévedhetünk: már csak azt kell kitalálnunk, hogy PS4-et, vagy XBOX One-t vásároljunk. Abban sajnos nem tudunk segíteni, hogy az ajándékozott melyik rajongói tábort erősíti, de mind a két konzol és népszerű játékai megtalálhatóak akciósan kínálatunkban ide kattintva.

Az okosórák mellet az elektromos rollerek az idei év „új felfedezettjei”. Nem is vitás miért, hiszen őrületesen praktikusak. A biciklivel ellentétben nem erőltetjük meg magunkat és nem leizzadva érkezünk a munkahelyre reggelente. Könnyedén összecsukhatjuk és így metrózhatunk/liftezhetünk velük, valamint sokkal gyorsabban ott vagyunk bárhol, mint gyalog. Ismerd meg kínálatunkat ide kattintva!

További több száz ajándékajánlattal várunk karácsonyi vásárunkon az Euronics.hu webáruházunkban, valamint üzleteinkben országszerte.
Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kíván az Euronics online csapata

Hozzászólások letiltva.