Last Minute ajándékötletek nőknek

Előző bejegyzésünkben a férfi rokonoknak/bártoknak segítettünk last minute ajándékot nézni, amit ide kattintva elolvashatsz. Természetesen a női rokonokról sem feledkeztünk meg. Íme ajándékajánlataink a kis aranyos ajándékoktól egészen az igazán nagy meglepetésekig.

10.000 Ft alatt

A különféle smoothie-k nem csak nagyon egészségesek és vigyáznak az alakunkra, de nagyon finomak is. Ugyanakkor nem ritka, hogy 2-3 dl-ért akár 1000 Ft-ot is elkérnek. Szerencsére otthon is könnyedén elkészítheti bárki ezeket az italokat egy turmixgéppel. Kínálatunkban olyan gépeket is találsz, mely keverőedénye egyben kulacs is, így időt és egy mosogatást is spórolhatsz vele. Fedezd fel turmixgépeinket ide kattintva!

A nőknél nem igazán lehet félrelőni egy hajformázó készülékkel. Annál is inkább, hogyha cserélhető fejűt választunk, így bármilyen frizurához is van kedve, – egyenes, göndör, hullámos – könnyedén elkészítheti. Fedezd fel kínálatunkat ide kattintva!

50.000 Ft alatt

Minden nő, aki szeret sütni-főzni valószínűleg vágyott már egy robotgépre. Ezek a szuper konyhai eszközök átveszik a megerőltető feladatokat – dagasztás, habverés, húsdarálás, kevergetés – és így igazán élvezetessé teszik a konyhai alkotást. Nézz körül kínálatunkban ide kattintva!

A mai kapszulás kávéfőzők igazán közel állnak nők szívéhez bonbonszerű kapszuláikkal és változatos ízpalettájukkal. Nem is beszélve a szezonális ízekről, mint a mézeskalácsos vagy macaronos. Válasszunk egy igazán nőies készüléket és garantált az öröm idén karácsonykor. Kapszulás kávéfőzőinket ide kattintva találod.

50.000 Ft felett

A nők nem szívesen hordozzák magukkal a rendszerint nehéz és nagy laptopokat, amik ráadásul legtöbbször be sem férnek a táskájukba. Ugyanakkor a mai rohanó világban a munka és a szórakozás is az internethez kötődik. Egy táblagép ideális útitárs, olvashatjuk rajta kedvenc könyveinket, filmezhetünk rajta, elolvashatjuk ez e-maileket és még a gyermekeket is lefoglalhatjuk vele, hogyha éppen erre van szükség. Nézz szét tablet kínálatunkban ide kattintva!

Borotva, gyanta, epilátor, szőrtelenítő krém. Mindenki másra esküszik, de abban egyetérthetünk, hogy legjobb lenne, ha soha nem is kellene vele foglalkozni. Egy otthoni lézeres szőrtelenítő készülék kíméletesen, fájdalom nélkül hosszú távon megszabadít minket a nemkívánt szőrszálaktól, rengetek szenvedéstől és jó sok szőrtelenítésre kidobott pénztől megkímélve minket. Ez az ajándék garantáltan mosolyt csal női szeretted arcára és hálával fog rád gondolni. Kattints ide és fedezd fel lézeres szőrtelenítő kínálatunkat!

További több száz ajándékajánlattal várunk karácsonyi vásárunkon az Euronics.hu webáruházunkban, valamint üzleteinkben országszerte.
Boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kíván az Euronics online csapata!

Hozzászólások letiltva.