Le a sapkákkal, elő a hajformázókkal!

A bundás kabátok és a téli fejfedők ideje leáldozott, beköszöntött a tavasz, a megújulás időszaka. A sapkák alól azonban nem mindig a várva várt frizura köszön vissza ránk; eljött az ideje hát, hogy ráncba szedjük a hajkoronánkat! A tükörsimától kezdve a hullámos fürtökig mutatjuk, milyen egyszerű és nagyszerű hajformázók állnak rendelkezésedre!

Lassan lekerülnek a kötött sapkák a fejekről, amellyel egyidejűleg előbukkannak a rakoncátlan, össze-vissza szálló vagy éppen lelapuló hajtincsek is. Ha szívesen búcsúztatnád a telet rendbe szedett frizurával, vagy szeretnéd a tavaszt egészséges kinézetű hajkoronával köszönteni, érdemes felmérni a terepet hajformázók téren is. Mutatunk néhány szuper lehetőséget!

A kényelem mindenekelőtt

Imádod az egyenes frizurát, de szeretnéd a lehető legkevesebb időt hajvasalással tölteni? Jó hírünk van számodra: itt a Remington Keratin Protect hajsimító kefe! A készülék speciális kialakításának hála egyetlen kefehúzással igényes frizurát varázsolhatsz magadnak anélkül, hogy rongálnád a hajad, sőt a keratin és mandulaolaj-bevonat gondoskodik a haj kondicionálásáról is. Az antisztatikus ionos technológia már csak hab a tortán, melynek köszönhetően a haj néhány perc alatt bársonyosan sima és puha lesz. Hát nem egyszerű és nagyszerű?

További hajsimítóinkat is felfedezheted ide kattintva >>

Tükröm, tükröm…

…mondd meg nékem, kinek fényesebb a hajkoronája e vidéken! Gondoltad volna, hogy létezik egy olyan hajformázó, amely több mint 80%-kal fényesebb, egyenesebb, simább és lágyabb hajat képes varázsolni? A Remington forradalmian új hajvasalója olyan hő hatására aktiválódó kondicionálókat tartalmaz, amelyek használat során csillogó és tükörsima tincseket biztosítanak a tövektől a hajvégekig. A csúcsminőségű rugalmas, kerámiabevonatos lapok pedig segítenek a tökéletes frizura egyszerű elkészítésében. Briliáns!

Teljes hajsimító választékunkat ide kattintva megismerheted >>

Zabolázd meg a rakoncátlan fürtöket!

Ha úgy gondolod, hogy a tavaszt inkább lazább, rafinált loknikkal várnád, de a körkefe-hajszárító kombóval sehogy sem boldogulsz, akkor a Babyliss új hajformázóját neked találták ki. A rendezett hullámos frizura mostantól gyerekjáték, hiszen a kefe kétirányú forgatási lehetőségének köszönhetően a hajtincs automatikusan rácsavarodik a forgó fejre, végül a kívánt irányba rögzíti azt. A vaddisznósörtének és a kerámiabevonatnak köszönhetően a csillogó hatás itt sem marad el!

Tetszett cikkünk? Akkor biztosan tetszeni fog ez a cikkünk is. Olvas el, hogyan szabadulj meg a nem kívánt szőrszálaktól könnyedén!>>

Hozzászólások letiltva.