Meccset néznél? Televíziók, amelyeken garantált a VB-élmény

Focilázban ég a világ, ismét eljött a labdarúgó-világbajnokság ideje. Habár az idei – immár a 21. – mérkőzéssorozatot Oroszországban rendezik, az igazi VB-élményről akkor sem kell lemondanod, ha otthonról kényelmesen, a négy fal között szurkolnál a kedvenc csapataidért. Mutatunk most néhány olyan televíziót, amelyeken garantáltan élmény lesz a focimeccs!

 

Ha nem terveztél túl sokat költeni televízióra, mégis szeretnéd egy stílusos képernyőn követni a futball mérkőzéseket, vess egy pillantást a Philips Ultra Slim LED TV-re. Ez a kedvező ár-érték arányú készülék Digital Crystal Clear rendszerrel működik, amely HD-képminőséggel, magas kontraszttal és kristálytiszta hangzással gondoskodik a korlátok nélküli szórakozásról. Használata egyszerű: vedd kezedbe a (táv)irányítást, egy korsó „hűsítőt”, és élvezd a meccseket ezen a 80 cm-es élénk színvilágú képernyőn!

Ha nagyobb baráti társaságban vagy egy tágasabb nappaliban követnéd nyomon a VB izgalmas történéseit, ez a 127 cm-es képátlójú Samsung 4K Ultra HD Smart TV segít emlékezetessé tenni a pillanatokat. A készülék élethű színeinek és fényerejének köszönhetően minden tartalomból a maximumot hozza ki lélegzetelállító részletgazdagsággal. Karcsú kialakításának köszönhetően letisztult és kifinomult megjelenést kölcsönöz otthonodnak, a hangalapú irányításnak köszönhetően pedig igazán luxusérzetet kelt. Hívd át a haverokat, és éljétek át együtt a VB legizgalmasabb pillanatait!

 

Ha pedig valami igazán különlegesre vágysz, ez az impozáns méretű Sony 4K Ultra HD Smart LED TV igazi mozihangulatot csempészhet otthonodba. Az élénk, élethű színeken és a részletgazdag képeken túl ez a Netflix által is ajánlott televízió S-Force Front Surround hangrendszerrel lett felszerelve, amely háromdimenziós hangteret, és ezáltal igazi moziélményt biztosít. Az „okos” belső mellett ez a készülék külsejében sem okoz csalódást: keskeny alumíniumkeretének köszönhetően minden tekintetet a képernyőre irányít. Szerezz be egyet még a mérkőzések előtt, és add át magad a tökéletes moziélménynek!

Ha te is új TV vásárlásán töröd a fejed, vagy szívesen lecserélnéd régi készüléked egy újabbra, látogass el weboldalunkra vagy üzleteink egyikébe, ahol biztosan találsz az elképzelésednek és a pénztárcádnak megfelelőt! Ha kérdésed van, szakértőink szívesen segítenek a választásban.

 

 

 

Hozzászólások letiltva.