Megújult az Euronics webshopja

Megújultunk

Talán már észrevettétek, hogy webshopunk új szolgáltatásokkal bővült, és kívül-belül megújult. Ahogy az online vásárlás egyre népszerűbb lesz hazánkban is, úgy emelkednek folyamatosan az internetes vásárlással kapcsolatos fogyasztói elvárások is. A megújult webshop ezekre a növekvő elvárásokra ad szerintünk frappáns választ. Reméljük ti is szeretni fogjátok!

 

Nem csak kívül, belül is megújult

Először pár szót ejtenénk a fejlesztés hátterével kapcsolatban is. 2018 és 2021 között Euronics online eladásainak részaránya a cég teljes értékesítéséhez képest több mint kétszeresére nőtt. Ez a folyamat a pandémia során csak tovább erősödött. A GKI Digital legnagyobb forgalmú magyar webshopokat rangsoroló listáján a vállalat négy év leforgása alatt a 12. helyről a 6. helyre lépett előre. Így természetesen nagyon fontos számunkra, hogy az online vásárlók is az üzleteinkben megszokott színvonalon vehessék meg a termékeinket, és ehhez ezen a felületen is az Euronicstől elvárható szakértői segítséget kapjanak.

Ahhoz, hogy a megújult oldal minden igényt kielégítsen, egy komplex UX (user experience – felhasználói élmény) kutatás és felhasználói tesztek sora előzte meg az élesítést, melynek célja a külső és belső felhasználói élmény magasabb szintre emelése.

Mi változott?

Az új weboldalunkon a színvonalas design nem csak jó benyomást kelt a látogatóban, de megkönnyíti számára a böngészést, a termékválasztást és a rendelést is. A reszponzív kialakítás segítségével a webáruház minden kijelzőhöz alkalmazkodik. Ez a kulcsa annak, hogy optimális helykihasználást biztosítsanak az adott eszközön, és csak a látogató számára legszükségesebb tartalmakat jelenítsék meg.

 

A tervezés során az volt a legfontosabb, hogy valóban optimális vásárlói élményt teremtsünk az online térben. Ezért az új oldalon a legfrissebb fogyasztói trendeknek megfelelően fogalmaztuk újra a keresési logikát, ami megkönnyíti a terméktalálatokat, legyen szó konkrét termékről vagy márkaoldalról.

Gyorsabban tudunk leadni rendeléseket az új kosárfolyamatban, ugyanakkor a regisztráció nélküli vásárlást is zökkenőmentesé alakítottuk, és tovább pontosítottuk az egyedi termékajánlásokat. A szállítási idő esetén rugalmasan választhatod ki időablakaink közül, hogy mikor érkezzen meg a csomagod. Keresd weboldalunkon a termékmatricákat is, amire kattintva extra tartalmakhoz jutsz, ráadás termék promóciókat is elérheted.

Az új weboldal értünk van

Azt is nagyon fontosnak tartottuk, hogy a felhasználóbarát webshop ne csak a közvetlen online értékesítést szolgálja, hiszen a vételt megelőzően az üzleteinkben vásárlók döntő többsége is online tájékozódik a számukra legmegfelelőbb termékekről. A könnyebb eligazodás ezt a folyamatot is segíti.

A magas színvonalú felhasználói élmény biztosítása mellett fontos szempont volt egy olyan webshopmotor kiválasztása, amely az egyre intenzívebb megterhelést rugalmasan képes kezelni, így még gyorsabb és jobb vásárlásban lehet részetek.

Élvezetes böngészést, jó vásárlást kívánunk!

 

Hozzászólások letiltva.