Mit vigyek magammal városnézéshez?

Itt a július, dübörög a nyár, végre eljött a vakáció ideje! Ilyenkor egyre többen szedjük a sátorfánkat, és vesszük nyakunkba a nagyvilágot. A többhetes tervezés és szervezés gyümölcse beérni látszik, amikor végre kiengedhetjük a fáradt gőzt és kirándulhatunk egy jót. És hogy semmit ne bízzunk a véletlenre és maximalizáljuk az utazás élményét, összegyűjtöttünk néhány tippet a nyárra. Íme, az Euronics tanácsai és kütyüjavaslatai külföldi városnéző kiránduláshoz!

 

Utazás előtti checklist

Egy külföldi utazás mindig nagy kaland, éppen ezért valamennyivel több előkészületet igényel, mint egy belföldi kirándulás. Összeállítottunk egy listát, amelynek pontjait ha betartjuk, kevesebb valószínűséggel érhet minket kellemetlen meglepetés. Lássuk!

 

  • Mindig érvényes utazási okiratokkal induljunk útnak, amelyek a kint tartózkodás ideje alatt sem járnak le!
  • Készítsünk fénymásolatot iratainkról, vagy tároljuk őket digitális formában egy csak számunkra elérhető felületen!
  • Nem érdemes utas-, baleset- és poggyászbiztosítás nélkül utazni, főleg, ha valamilyen extrém tevékenységet tervezünk.
  • Hasznos lehet, ha előre megnézzük az időjárást az adott város(ok)ban, hogy megfelelő ruházatot pakoljunk a bőröndbe.
  • Nem árt egy kisebb útipatikát összeállítani az alábbiakból: fertőtlenítőszer, kötszer, láz- és fájdalomcsillapító, allergiagyógyszer, emésztést segítő termékek, kenőcsök leégésre és csípésre.
  • Indulás előtt tegyük rendbe otthonunkat, áramtalanítsunk, ürítsük ki a szemetest és ne hagyjunk romlandót a hűtőben! Így a hazatérés sem lesz kellemetlen élmény.

 

Hogy ne maradjunk emlékek nélkül..

A városnézés hevében se felejtsük el megörökíteni a pillanatokat vagy megosztani élményeinket a barátainkkal és a családunkkal. Mutatjuk, milyen kütyüket magunkkal vinni hogy mindig „képben legyünk”!

  • Ha imádjuk a szelfiket és szeretnénk viszontlátni magunkat a város impozáns épületeivel és híres nevezetességeivel, szükségünk lesz egy praktikus selfie botra. A selfie botok amellett, hogy okostelefonunk egyik leghasznosabb kiegészíti lehetnek, még összetolhatóak is, így kis helyen is elférnek. Garantáltan az egyik legjobb barátunkká válhat városi sétáink során!
  • Ha valami komolyabbra vágyunk, és élményeinket egy vagány fekete akciókamerával örökítenénk meg, kitűnő választás lehet az SJCAM 4000WF Full HD-s és Wi-Fi-s sportkamera. Legyen videó vagy sorozatfelvétel, ez a kis készülék nem hagy minket cserben. Gumírozott markolatú teleszkópos kiegészítőjének segítségével pedig könnyedén készíthetünk felvételeket akár önmagunkról, akár a velünk tartó baráti társaságról.
  • Ha pedig professzionális fotókat szeretnénk, és inkább a lencse túlvégén kattintgatnánk, akkor egy kompakt fényképezőgépet ajánlunk. Az erőteljes optikai zoomnak köszönhetően a távoli dolgokról is precíz közeli felvételeket készíthetünk, akár menet közben is. A kristálytiszta fotók és a panorámaképek mellett pedig a bőrhibák is eltüntethetők a beépített extra funkcióknak hála.
    Korábban írtunk egy cikket arról, hogyan találhatod meg a számodra tökéletes fényképezőgépet. Hogyha szeretnéd elolvasni, kattints ide.
  • És hogy soha ne merüljünk le, utazás előtt érdemes beszereznünk egy univerzális vésztöltőt, amely könnyű, hordozható és kompakt, alkalmas mind telefon, tablet, MP3 lejátszó és navigácós eszközök feltöltésére is. A power bank dupla USB kimenetének köszönhetően pedig akár egyszerre két eszközt is csatlakoztathatunk, így sosem kell „offolnunk” magunkat.

Mindenkinek kellemes nyaralást és jó kikapcsolódást kívánunk! Ha pedig a városnézést egy izgalmas autós körutazással vagy extrém kalandokkal egészítenéd ki, nézz vissza blogunkra, hiszen hamarosan további tippekkel jelentkezünk!

 

Ha te is szívesen beszereznél pár hasznos készüléket és kütyüt, hogy maximalizáld az utazás élményét,  látogass el webáruházunkba vagy 68 üzletünk bármelyikébe, ahol számos termékünk közül válogathatsz! További tanácsokért és segítségért pedig fordulj bátran szakértőinkhez!

Hozzászólások letiltva.