Még nincs POS-terminálod?

sumup kártyaterminál

Ha vállalkozó vagy, és egy modern kártyaolvasót keresel havidíj nélkül, a SumUp Solo kártyaolvasó tökéletes választás lehet számodra.

A 2023-ban készült jelentések szerint a nem készpénzes fizetések aránya folyamatosan növekszik világszerte. Az Európai Központi Bank adatai alapján 2023 első felében az euróövezetben a kártyás fizetések a nem készpénzes tranzakciók 54%-át tették ki​ (European Central Bank)​. Hasonlóan, az Egyesült Királyságban a kártyás fizetések aránya 2022-ben 59% volt, és ez az arány 2023-ban is folyamatosan emelkedik​ (UK Finance)​.

Fehér bankkártya terminál

Az ilyen kártyaolvasók, mint a SumUp Solo, különösen vonzóak a kisvállalkozások számára. A kártyás fizetések elfogadása nem csak a nagyobb ügyfélkör elérését segíti, hanem növeli az üzleti forgalmat is. A kisvállalkozások közül a kávézók, éttermek, butikok, piacok és szabadúszó szolgáltatók (pl. fodrászok, kozmetikusok) gyakran használják ezeket az eszközöket, mivel rugalmas és költséghatékony megoldást kínálnak számukra a fizetések kezelésére.

A SumUp kártyaolvasók különösen azoknak a vállalkozásoknak érik meg, amelyek mobilitást igényelnek, vagy amelyek gyorsan szeretnének alkalmazkodni a vásárlói igényekhez anélkül, hogy jelentős beruházást kellene eszközölniük egy bonyolult POS-rendszerbe. Az egyszerű használat és az alacsony tranzakciós költségek miatt a SumUp Solo és hasonló eszközök egyre népszerűbbek a kisvállalkozások körében, akik rugalmas és megbízható megoldást keresnek a mindennapi fizetési tranzakciók kezelésére.

Ez a kompakt eszköz bárhol elfér, így ideális akár egy étterem pultjánál vagy egy fesztiválon.

Férfi a bárpultban

A Solo kártyaolvasó intuitív érintőképernyővel rendelkezik, amely egyszerű és gyors fizetési folyamatot biztosít.

A Solo kártyaolvasó segítségével különböző fizetési módokat fogadhatsz el, beleértve a Visa, MasterCard, American Express, kártyákat és Google Pay és Apple Pay érintés nélküli fizetéseket is.

Az eszköz intelligens funkciói közé tartozik a borravaló opció, az értékesítési jelentések megtekintése, valamint az automatikus szoftverfrissítések. A Solo kártyaolvasó szett kiadásához dokkoló és nyomtató is tartozik, amelyekkel nyugtákat nyomtathatsz és egyszerre több eszközt is tölthetsz. A nyomtató akkumulátorként is funkcionálhat, így ha a Solo lemerül, a nyomtató töltési módra vált.

A kártyaolvasó használata egyszerű, és a beállítása csupán néhány percet vesz igénybe, emellett nincs havi költsége, a tranzakciós díj pedig mindössze 1,95%.

Ha egy megbízható, sokoldalú és könnyen kezelhető kártyaolvasót keresel, amely minden igényedet kielégíti, a SumUp Solo kártyaolvasó tökéletes választás számodra.

További információkért és a megrendeléshez látogass el az Euronics oldalára

Hozzászólás írása

tizenhat − egy =