Szabadulj meg a szőrszálaktól

A tartós szőrtelenítés előnyeiről

Manapság az ápoltság, a jó megjelenés egyik fő pillére a bársonyosan sima láb, hónalj és bikinivonal, így a hölgyek (és nem ritkán az urak is) azon igyekeznek, hogy minél fájdalom mentesebben és minél hosszabb időre megszabaduljanak nem kívánt szőrszálaiktól. Ahogy közeledik a jó idő, és ahogy szépen lassan megválunk melegebb – ám sokat is takaró – ruhadarabjainktól egyre többünkben fogalmazódik meg annak a gondolata is, hogy végre találni kéne egy olyan egyszerű, ám hatásos megoldást a szőrtelenítésre, mellyel nemcsak időt, pénzt, de energiát is megspórolhatnánk a következő szezonban. Erre nyújtanak remek alternatívát a BaByliss tartós szőrtelenítő gépei, melyeket otthon is egyszerűen használhatunk. A márka immár több mint 25 éve csúcstechnológiával szolgálja ki a gyengébbik nem egyre magasabb igényeit a szőrtelenítés terén, kíméletesen és fájdalommentesen szabadítva meg őket nemkívánatos szőrszálaiktól és biztosítva a hosszantartó bársonyos és sima érzést.

Miért előnyös a lézeres szőrtelenítés?

  • Mert a lézerrel kezelt szőrtüsző bizonyítottan nem termel többé szőrszálat (legalábbis több éven keresztül biztosan nem)
  • Mert fájdalommentes, gyors és hatékony megoldás
  • Mert kíméletes a bőrhöz, csak a szőrtüszőkre hat, a környező szövetek ettől nem sérülnek
  • Mert nőknek és férfiaknak is egyaránt jelenthet végleges megoldást
  • Mert egy csomó időt és pénzt lehet vele megspórolni
  • Mert akár otthon is, kényelmesen el tudjuk végezni a szőrtelenítést, a szépségszalonok árainak töredékéért

A Homelight technológia a szőrtelenítés jövője

A BaByliss Homelight (otthoni használatú villanófényes) szőrtelenítési eljárás során a felvillanó fény elnyelődik a szőrszálakban, ahol hővé átalakulva biztonságosan és fájdalommentesen semmisíti meg a szőrhagymákat, így meggátolván a további szőrnövekedést. A tartós szőrtelenítő használata biztonságos, a kibocsátott fény nem tartalmaz ultraibolya sugarakat, így a bőrt sem károsítja. Ráadásul a kezelést megelőzően, a készülékek fényereje a bőrszínnek megfelelő intenzitásúra állítható könnyedén, így bármilyen bőrtípuson biztonsággal használható.

Melyeket ajánljuk otthoni kezelésre?

A BaByliss Homelight Essential IPL tartós szőrtelenítőnek hatásossága klinikai körülmények között is bizonyított, hiszen akár 90%-kal kevesebb szőrszál nő majd a kezelt bőrfelületen egy teljes kezelés után és tökéletesen illeszkedik bármilyen bőrtípushoz. A gyártó minden gépénél nagy hangsúlyt fektet a felhasználók biztonságára, ezért érintkezési érzékelővel van ellátva a szerkezet, amin csak akkor villan az izzó, ha tökéletes a bőrfelülettel a készülék érintkezése.


A BaByliss Homelight IPL-Quartz tartós szőrtelenítője élethosszig tartó kezelést biztosít a Quartz technológiának köszönhetően. Exkluzív bőrszín érzékelő szenzorral van ellátva, és magas fokú bőrvédelmet ígér. Ahogy a többi gépnél is, a használatot megelőző napon le kell borotválni a kezelésre szánt bőrfelületet, majd 24 óra múlva kezdődhet is a szőrtelenítés.
A BaByliss Homelight Connected IPL-Quartz tartós szőrtelenítőjének különlegessége, hogy okostelefonunkkal is könnyedén szinkronizálható. Bluetooth segítségével szinkronizálhatod készüléked a mobil applikációval, míg telefonon keresztül naplózhatóak a kezelések, az alkalmazás képes számlálni a villanásokat és szabályozható vele a kezelés intenzitása is. Precíz szűkítőinek hála hatékonyan és könnyen kezelhetünk vele különösen érzékeny pontokat, például az arcunkat is.
A BaByliss IPL tartós szőrtelenítője arcra és testre
300.000 villanásra képes, és már 8 kezelés után is látható eredményt hoz.

Megtérül az ára

Bár elsőre talán még rémisztőnek tűnik egy-egy ilyen berendezés ára, ha picit belegondolunk, könnyen rájöhetünk, hogy alapvetően akár már egy év alatt is több tízezer forintot spórolhatunk meg egy ilyen befektetéssel, hiszen anyagi szempontból a számtalan eldobható borotva, az otthoni gyantázás vagy éppen a rendszeres látogatás a kozmetikusunknál is igen költséges tud lenni.
Mire vársz tehát? 🙂 Kattints ide, és fedezd fel otthoni szőrtelenítőinket!

 

Hozzászólások letiltva.