A szép mosoly bizonyítottan növeli a kiegyensúlyozottságot és önbizalmat ad!

Nagyon fontos a szájhigiéniáról beszélni, hiszen a rendszeres és tudatos szájápolás mind egészségügyi, mind esztétikai célokat szolgál. Habár a szépségápolás a legtöbb tekintetben szubjektív, az egészséges, fehéren ragyogó fogak sosem mennek ki a divatból. A szép mosoly bizonyítottan növeli a kiegyensúlyozottságot és önbizalmat ad. Mutatunk néhány remek elektromos fogkefét, amelyekkel hatékonyabb a szájápolás!

Szerencsére ma már olyan professzionális fogkeféket lehet kapni az műszaki cikkek piacán, amelyek amellett, hogy megkönnyítik a mindennapos fogmosást, kimagasló hatékonysággal tisztítanak. Az Oral-B tölthető fogkeféi klinikailag igazoltan alaposabban távolítják el a fogaink felszínére és a közéjük tapadt lerakódásokat, mint manuális társaik. A készülék mellé pótfejek széles skálájából választhatunk, így biztosan megtaláljuk a számunkra ideális sörtéjű és felépítésű fejet. A fogkefe markolatába épített időmérő pedig segít betartani a fogorvosok által javasolt fogmosási időt. Ugye, milyen egyszerű?

Ha pedig nem érjük be ennyivel, választhatjuk az elektromos fogkefék egyik császárát, az Oral-B Pro-t. Ez a prémium kategóriás elektromos fogkefe rezgő, forgó és pulzáló mozgással eltávolítja és kisöpri a lepedéket a fogközekből. A készülék „okossága” abban rejlik, hogy az Oral-B applikációnak köszönhetően naponta nyomon követhetjük fogmosási szokásainkat. Továbbá a fogkefe jelzi, hogy a szájüreg minden egyes részére megfelelő időt fordítottunk-e. A hatféle üzemmódnak és a személyre szabható beállításoknak köszönhetően használhatjuk mindennapos fogmosásra és -fehérítésre, fogínyápolásra, nyelvtisztításra és extra tisztításra egyaránt. A fogkefében rejlő akkumulátor pedig egy igazi kis erőgép: egyetlen töltés 12 napi használatot tesz lehetővé.

Bármelyik fogkefét is választjuk, ne felejtsük el betartani az elektromos fogkefehasználat alapszabályait!

  1. Ismerjük meg és tartsuk be a gyártó instrukcióit! – a használati útmutatót mindig hasznos olvasmány.
  2. Ne feledkezzünk meg a fogkefe fejének rendszeres, negyedéves cseréjéről! – ennyi idő alatt elkopnak, megkeményednek a szálak.
  3. Szánjunk elég időt a fogmosásra! – az ajánlott fogmosási idő alkalmanként 2 perc.
  4. Ne nyomjuk túl erősen a fogkefét! – ennek következtében károsodhat a fogzománc.

 

Hozzászólások letiltva.