Szórakoztatás és intelligencia újragondolva

Megérkezett a vadonatúj Samsung Galaxy S9

Arcfelismerés, AR Emoji és szuperlassított felvétel egyben, mi az? Az újragondolt Samsung Galaxy S9, illetve S9+ sokak örömére hamarosan elérhetővé válik a hazai piacon is, és olyan extrákat kínál a felhasználók számára, mint a változó fényviszonyokhoz alkalmazkodó dual rekeszértékű lencse, a szuperlassított felvételek, a GIF-ek vagy az AR Emoji. Nem beszélve a valós idejű élő fordításról, az arcfelismerő rendszerről és a határtalan kijelzőről. De tovább is van…!

 Az úrjragondolt kamera

A Samsung Galaxy S9 és az S9+ forradalmian új kameráját úgy tervezték, hogy az emberi szemhez hasonlóan alkalmazkodjon a külső fényviszonyokhoz, így mindegy, hogy napfényben, sötétben vagy éjszaka fényképezünk, a fotók mindig élesek és tiszták lesznek. A dual rekeszértékű lencse ugyanis helyettünk is figyel a részletekre.

A valódi szórakozás

A szuperlassított felvételekkel minden pillanatot izgalmasabbá tehetünk, ráadásul a Samsung Galaxy S9 és S9+ okostelefonokkal még magasabb szintre emelhetjük a szórakozást, hiszen a készülékekkel könnyedén létrehozhatunk GIF-eket, videóink alá pedig akár zenei aláfestést is szerkeszthetünk. Sőt, az új kamera csupán egy szelfi segítségével Emojit is tud készíteni „belőlünk”, így még élvezetesebbé tehetjük a beszélgetéseinket saját képes emotikonjainkkal.

A biztos háttér, avagy a technika ördöge

Természetesen a Samsung nem állt meg „csak” a szórakoztatásnál, a gyártó gondolt a megfelelő technológiai háttérre is: erős processzor és RAM, határtalan kijelző, térhatású hangzás, biztonság, intelligens azonosítás, arcfelismerés, íriszszkenner, Wi-Fi, LTE, vezeték nélküli töltés, bővíthető memória és dual SIM opció.

Felkeltettük az érdeklődésedet? Ismerd meg közelebbről a Samsung Galaxy s9 készülékeket ide kattintva! >>

 

Hozzászólások letiltva.