Utazásra fel!

Utazásra fel!

Amióta beköszöntött a jó idő, bizonyára egyre többen vágyunk ki a szabadba, hogy utazzunk vagy kiránduljunk egy jót. Habár az okostelefonok világában ma már senkinek nem okoz gondot néhány fotót lőni és megörökíteni a pillanatokat, mégis, ha igazán szép képeket szeretnénk, érdemes néhány pillantást vetni a fényképezőgépek piacára. Ma már olyan kedvező ár-érték arányú készülékekhez is hozzájuthatunk, amelyekkel különösebb fotós tudás nélkül is profi képeket készíthetünk. Bemutatjuk a Sony Cyber-Shot DSCHX350B fényképezőgépet, melynek köszönhetően fotóinknak csak a kreativitásunk szabhat határt!

Közel s távol

Ez a professzionális, DSLR stílusú kompakt fényképezőgép könnyen kedvenc útitársunkká válhat, hiszen a panoráma- és tájképektől kezdve az élővilágon át a portrékig gyönyörű felvételek készíthetők vele kalandjaink során. A vázra applikált 50x-es optikai zoomra képes objektív makrófotók esetében sem hagy bennünket cserben, ráadásul a Clear Image Zoom technológiával kiegészítve lélegzetelállítóan magas, 100x-os közelítést is lehetővé tesz. Így a távolban lévő állatok, emberalakok vagy épületek is testközelbe kerülhetnek.

 

Nincs megállás

Feltehetően sokan jártunk már úgy, hogy egy „tökéletesen” elkapott pillanatról utólag derült csak ki, hogy életlen vagy elmosódott. A bemozdulás veszélye magas zoom-érték esetén meghatványozódik. A Sony Cyber-Shot DSCHX350B fényképezőgépbe épített képstabilizátor-rendszer és az intelligens aktív mód segít leszámolni minden fotós esküdt ellenségével, hiszen hatékonyan csökkentik és javítják a kézből, illetve a mozgó tárgy megörökítésekor készített képeknél előforduló esetleges képhibákat. A BIONZ X™ processzor pedig már csak hab a tortán, ugyanis nagysebességű sorozatfelvételeket (10 képkocka/másodperc), valamint részletgazdag képminőséget tesz lehetővé számunkra.

abilitása érdekében pedig öttengelyű képstabilizálást. Ezzel az üzemmóddal csökkenthető a kézből, illetve mozgó tárgy megörökítésekor készített képeknél előforduló elmosódottság

 

Ha te sem bíznád a véletlenre, és szívesen lecserélnéd kamerás telefonodat egy profi, praktikus és könnyen kezelhető fényképezőgépre, látogass el webáruházunkba ahol a Sony mellett sok más neves márka termékei közül válogathatsz. Szakértőink biztosan segítenek a választásban!

 

Hozzászólások letiltva.