Lamax
Lamax Sounder2 Max Vezeték nélküli hangszóró
  • Cikkszám: 262684
Lamax

Lamax Sounder2 Max Vezeték nélküli hangszóró

  • Cikkszám: 262684
29 990 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
299 Pont
db
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 490 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
50 W
Magasság
22,5 cm
Mélység
8,8 cm
Szélesség
8,8 cm
Súly
853 g
Bluetooth
Igen
Csatlakozók
3,5 mm-es audio jack, USB-C (töltés)

Bluetooth 5.0 hangszóró, 50W, 360°-os hangzás, fokozott IP67 védettség, akár 20 óra akku üzemidő, BeatBass®, 2 zenei üzemmód, 3D hangzás, BeatShare® TWS további BeatShare® hangszórók csatlakoztatásához, AUX, USB-C akasztófül

Részletes ismertető

Szteroidos hangzás

Hanggal kell megtöltenie egy nagy, emberekkel teli szobát? Vagy esetleg kerti sütögetésen kell hangulatot teremteni? Vagy egy csónakon a folyó közepén? A Sounder2 Max hangszóró 50 W-os izmokat növesztett, és 360°-os hangzással rendelkezik, amely biztosítja, hogy minden zugban a legjobb hangminőséget érje el. A BeatBass® technológiával vedd körül magad néhány komolyan erőteljes ritmussal!

Út a vadonba

Köszönhetően a IP67 vízállóságnak a Sounder2 Max védelmet nyújt a víz, a por és a hó ellen. Extra tartós konstrukciója ellenáll a zordabb körülményeknek és ütéseknek. Következő kalandja során egyszerűen tegye be a táskájába, vagy vigye kényelmesen a szíj segítségével – és élvezze a zenét bárhol. A lenyűgöző 8000 mAh-s akkumulátor azt jelenti, hogy 20 órán keresztül nem kell töltenie a készüléket. Ha azonban megteszi, egy USB-C töltő előnyeit élvezheti a feladat elvégzéséhez.

Csatlakozzon másokhoz

Vezeték nélkül vagy 3,5 mm-es jack csatlakozón keresztül párosítsa telefonját a hangszóróval Bluetooth 5.0 segítségével, és már akár 18 méteres távolságból is kézben tarthatja lejátszási listáját – kimaradások nélkül. Egy hangszóró nem elég? Nem probléma: kihasználhatja BeatShare® és TWS technológia által összekötő további LAMAX hangszórókat és így tovább nagyítva a rendszer teljesítményét. Használja más hangszóróit: Sounder2, Sounder2 Mini, Storm1 vagy Sentinel2 hangszóróit, és minden más hangszórót, amely BeatShare® technológiát használ.

Tartozékok

  • Hangszóró
  • USB töltőkábel
  • 3,5 mm-es audio kábel
  • Kézikönyv

LAMAX Sounder2 Max

Fontos a hangerő

Több zene, több buli, több szuper hangzás! A LAMAX Sounder2 Max a Sounder2 még vállasabb társa. A nagyobb készülékházba nagyobb, 50 W-os teljesítmény fért, amely túlzengi a konkurenciát és a szomszédokat is. A masszív akkunak köszönhetően a beatek akár 20 órán keresztül megállás nélkül zengenek a füledben. Fogd a barátait, és mutasd meg nekik a zenei ízlésedet - akár otthon, akár a dzsungel közepén. A nagy vízállóságnak és a könnyű hordozhatóságnak köszönhetően minden más már rajtad múlik.

LAMAX Sounder2 Max - Fontos a hangerő


 

Szteroidokkal táplált hangzás

Szükséged van egy nagyobb, emberekkel teli helyiség, egy kerti buli vagy akár a fél folyópart behangosítására? A Sounder2 Max hangszóró 50 wattnyi izomzatot növesztett, miközben megmaradt a luxusszínvonalú 360°-os hangzás, amely minden sarokban a legjobb minőséget adja vissza. A BeatBass® technológia viszont gazdag hangzást garantál a számodra, amely felpörgeti a feledhetetlen házibulid tempóját. Hagyd, hogy magával ragadjon a hangzás!

Szteroidokkal táplált hangzás


 

Szabadtér a vadonban

Az IP67-es védettségnek köszönhetően a Sounder2 Max a vízzel, porral és hóval is elbír. Az extra ellenálló kivitel ellenáll a zordabb kezelésnek és körülményeknek. A következő expedícióra csak dobd a hátizsákba, vagy vidd magaddal kényelmesen a hordozófülre akasztva, és élvezd bárhol a kedvenc számaidat. A szuper 8000 mAh-es akkunak köszönhetően akár 20 órán keresztül nincs szükséged konnektorra. Ha sor kerül rá, elég egyszerűen egy modern USB-C-t rácsatlakoztatni.

Szabadtér a vadonban


 

Csatlakozz rá a többiekre

Vezeték nélkül vagy 3,5 mm jack-en keresztül? Párosítsd a telefonodat a Bluetooth 5.0 segítségével, és vezéreld akár 18 méteres távolságból a lejátszási listát. Kiesések nélkül. Egy hangszóró nem elég? Élvezd a BeatShare® és a TWS technológiák előnyeit, csatlakoztass további LAMAX hangszórókat és többszörözd meg az összeállítás teljesítményét - ideális, ha összejön a bandád, amelyben lehet Sounder2, Sounder2 Mini, Storm1 vagy Sentinel2 és egyéb BeatShare® technológiával.

Csatlakozz rá a többiekre


 

360° hang

A Sounder2 Max egyenletesen tölti ki a teret a legjobb hangzással, így a helyiségben mindenhol jól hallható.

360° hang


 

Top 50W teljesítmény

Ebben a kategóriában nem találsz sokkal hangosabbat. Úgy hangoltuk finomra a két 25 W-os hangszórót, hogy azok a maximális hangerő mellett is tisztán játszanak.

Top 50W teljesítmény


 

Kapcsolt össze a hangszórókat a BeatShare® segítségével

Csatlakoztass több LAMAX hangszórót a BeatShare® technológia segítségével, és növeld mind a teljesítményt, mind a szórakozást. A True Wireless Stereo funkciónak köszönhetően nincs szükséged kábelre, és mind egyszerre, csúszás nélkül szól.

Kapcsolt össze a hangszórókat a BeatShare® segítségével


 

20 óra zene

A 8000 mAh kapacitású akku akár 20 órán keresztül képes pumpálni a beateket. Ez akkor hasznos, ha magaddal viszed a hangszórót.

20 óra zene


 

BeatBass® hang

Gazdag és kiegyensúlyozott hangvisszaadás, amelynek köszönhetően hibátlan minőségben élvezheted ki a lejátszási listádat? Pontosan ezzel szolgál a BeatBass® technológiánk.

BeatBass® hang


 

IP67 vízállóság

Az IP67 tanúsítás azt jelenti, hogy a hangszóró könnyen ellenáll a fröccsenő víznek, pornak vagy hónak. Nem bánja a durva bánásmódot sem, ezért mindenhova magaddal viheted.

IP67 vízállóság


 

Bluetooth 5.0

A legújabb Bluetooth 18 akár 15 méter távolságból is lehetővé teszi a lejátszást. Élvezd a vezetékek és kiesések nélküli szabadságot.

Bluetooth 5.0


 

Zenemódok

Szeretnél a történések közepén lenni? Vagy éppen ébresztőre van szükséged? Egy kattintással kiválaszthatod azokat a zenei módokat, amelyek támogatják a mélyhangokat vagy a 3D térhatású hangot.

Zenemódok


 

Könnyű csatlakoztathatóság

A Bluetooth mellett egy klasszikus 3,5 mm-es jack is rendelkezésre áll. A csomagolásban egy AUX kábelt, valamint egy modern USB-C is megtalálható, amellyel egykettőre feltöltheted a hangszórót.

Könnyű csatlakoztathatóság


 

Hordozófül

A hangszórónak van egy hasznos hordozó füle, amelyre felakasztható, a 225 × 88 × 88 mm méreteknek köszönhetően pedig könnyen bedobhatod a hátizsákba.

Hordozófül


 
Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés