Bose
BOSE QC45 QuietComfort fejhallgató, fehér (866724-0200)
  • Cikkszám: 263804
Bose

BOSE QC45 QuietComfort fejhallgató, fehér (866724-0200)

  • Cikkszám: 263804

116 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Mikrofon
Igen
Csatlakozók
Bluetooth
Szín
Fehér
Hangerőszabályzó
Igen
Fejhallgató típus
Fejhallgató
Adatátvitel
Vezeték nélküli

Egyedi öntött fém: Minden egyes forgáspont öntött fém zsanérral készül, így erősek és tartósak maradnak. Fényűzően plüss:

Hallgass magadra

Képzeld el, hogy egy zsúfolt kávézóban ülsz, miközben zavartalanul olvasnád a kedvenc könyved. Bose QC45 segítségével kizárhatod a külvilágot, így arra fókuszálhatsz, amire csak szeretnél.

Varázslatnak érzed. De ez nem varázslat.

Minden az Acoustic Noise Canceling ™ technológiánkkal kezdődik, amely több mint 50 éves kutatás eredménye. A fülesbe rejtett apró mikrofonokat használjuk a külső zajok folyamatos mérésére, összehasonlítására és az azokra való reagálásra. Ezt a zajt aztán ellentétes jelekkel kiiktatjuk, ami kevesebb zavaró tényezőt eredményez - és több zenét. A bal oldali fülesen található gombbal választhatsz a teljes zajszűrést biztosító Quiet Mode (Csendes üzemmód) vagy az Aware Mode (Halló üzemmód) közül, hogy beengedj valamennyit a környezetedből.

Zenéd. Sokkal nagyobb minőségben.

Zene, podcastok és videók. Ez az a tartalom, amit szeretsz. Ezért terveztük a QC45 fejhallgatót olyan exkluzív Bose technológiákkal, mint a TriPort akusztikai architektúra és a hangerő-optimalizált aktív EQ, hogy mindent nagy tisztasággal adjon vissza.

A szabadalmaztatott TriPort kialakítás szellőzteti a fülkagylót, hogy mélységet és teltséget adjon - mindezt anélkül, hogy növelné a méretét. Így jobb hangzást kaphatsz a kisebb, könnyebb és kényelmesebb fejhallgatóból. Ráadásul a hangerő-optimalizált aktív EQ felerősíti a magas és mély hangokat, hogy ugyanaz a magas hanghűségű teljesítmény maradjon meg, függetlenül attól, hogy milyen hangosan vagy halkan hallgatod. A basszus egyenletes marad, amikor lehalkítod a hangerőt, és a zene akkor is tiszta marad, amikor feljebb tekered azt.

Kényelem a részletekben

A hihetetlen zenei élményhez megfelelő szintű kényelemre van szükség. A QuietComfort® fejhallgatók továbbra is komoly értéket nyújtanak ebben a tekintetben, mivel minden apró részletre összpontosítanak. Mint például a sima, redők nélküli párnák, a fényűzően plüss műbőr és a minimális szorítóerő. Szinte elfelejted, hogy viseled őket - még órákig tartó hallgatás után is.

Ütésálló üveggel töltött nejlon erősíti a fejpántot, hogy megvédje az esésektől és megtartsa az alakját.

Egyedi öntött fém:

Minden egyes forgáspont öntött fém zsanérral készül, így erősek és tartósak maradnak.

  • Fényűzően plüss:

Szintetikus bőr a fülkagyló párnáin és a fejpánt tetején biztosítja az egész napos kényelmet.

Hallgasd tovább.

A QuietComfort® 45 fejhallgató hosszabb üzemidőt biztosít, mint elődje, 24 órát* egyetlen töltéssel. Elég ahhoz, hogy a leghosszabb repülőút alatt is megőrizd a csendet és a zenét. USB-C® csatlakozón keresztül pedig akár 2,5 óra alatt feltölthető. Egy gyors, 15 perces töltéssel akár 3 órányi üzemidő is elérhető. Vagy csatlakoztasd a mellékelt audiokábelt, hogy vezetékesként még tovább hallgathasd.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés