Mattel
Mattel GHN04 Barbie Varázslatos frizurák kiegészítő
  • Cikkszám: 268709
Mattel

Mattel GHN04 Barbie Varázslatos frizurák kiegészítő

  • Cikkszám: 268709
7 783 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
77 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Korosztály
3+ év

Unikornis vagy sellő? A Barbie® Fantasy Hair™ babának nem kell választania – két fantáziakinézettel érkezik, amelyek mindegyike tartalmaz egy színes koronát hajhosszabbítással, tematikus felsőt és kiegészítőket. Az átalakulás sellővé vagy egyszarvúvá egyszerű! Vedd fel az unikornis grafikával ellátott pólót, vagy használd a sellőt, majd add hozzá a hozzáillő fejdíszt. A készlet tartalmaz egy kefét, rugalmas hajpántokat és két kapcsot, így a gyerekek fantáziafrizurákot készíthetnek, valamint egy pár tornacipőt, hogy kibővítsék a történetmesélést és a formázási lehetőségeket.

A baba nem tud egyedül állni. A színek és a díszítések eltérőek lehetnek.

Részletes ismertető

A Barbie® Fantasy Hair™ baba 2 fantáziakinézettel rendelkezik – egyszarvú és sellő – az azonnali és egyszerű divatátalakításhoz!

Öltöztesd fel a Barbie® babát a kék sellős pólóba, és add hozzá a tengeri csillaggal, kagylókkal és 2 hosszú kékeszöld hajhosszabbítással díszített koronát, hogy belemerülj a sellő megjelenésébe…

…vagy ugorj bele az egyszarvú megjelenésébe, és öltöztesd fel a szivárványos, egyszarvú grafikával díszített pólóba, valamint az egyszarvú koronába, fülekkel és 3 színes, rózsaszín, sárga és lila hajhosszabbítással.

A mellékelt hajpántokkal és 2 hajcsattal formázd meg Barbie® baba hosszú, színes és csillogó csíkos szőke haját a még fantasztikusabb megjelenés érdekében!

Csillogó partiruhája készen áll az átalakításra; díszítsd ezüstös cipőkkel vagy tornacipőkkel, és fejezd be a megjelenést egy pár lila fülbevalóval.

Tartalmazza a kiegészítőket viselő Barbie® babát; két koronát meghosszabbított hajjal, két pólót, egy második pár cipőt, rugalmas hajpántokat, két hajcsatot és egy kefét.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés