Asus
Asus MU101C Csendes vezetékes egér, fekete
  • Cikkszám: 269821
Asus

Asus MU101C Csendes vezetékes egér, fekete

  • Cikkszám: 269821
4 899 Ft / db
Termékenként elérhető hűségpontok:
48 Pont

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 12 hónap

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Egér típus
Optikai
Vezeték nélküli
Nem
Csatlakozás
USB
Egérérzékenység
3 200 dpi

Az Asus MU101C vezetékes egér ideális mindennapi használatra, kialakítása miatt jobb –és balkezesek számára is barátságos használata. A blue ray érzékelője biztosítja hogy tökéletesen lekövesse mozdulatait bármilyen felületen, DPI kapcsolójával pedig különböző felbontású képernyők közt választhat. Továbbá, használata kimondottan csendes (<20 dB), így nem kell aggódnia a felesleges kattogás miatt.

Részletes ismertető

Az MU101C blue ray vezetékes egér ideális csendes környezetben való használatra; a csendes mikrokapcsoló lehetővé teszi, hogy megszabaduljon a kattogó zajtól (csak körülbelül 20 dB), és nem kell többé aggódnia a bosszantó hangoktól. Több koncentráció, nagyobb hatékonyság.

Azonnali DPI kapcsoló (1000/1600/2400/3200) és egyszerű görgetőgomb a csúszásmentes és pontos vezérlés érdekében. A blue ray érzékelő pontosan észleli a mozgást különféle felületeken, beleértve a fát, műanyagot, szövetet stb., és simán nyomon követi mozdulatait egérpad nélkül.

Barátságos kétkezes formája bal- és jobbkezesek számára egyaránt alkalmas. Az 150 cm-es kábel rugalmas megoldást kínál bármilyen felhasználási helyzethez. Az MU101C nagyszerű választás munkához és játékhoz.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés