Bosch
Bosch WGG142Z0BY Elöltöltős mosógép
  • Cikkszám: 285781
Bosch

Bosch WGG142Z0BY Elöltöltős mosógép

  • Cikkszám: 285781
199 999 Ft / db
222 999 Ft / db helyett

Placeholder Placeholder
A fenti példa tájékoztató jellegű és nem minősül a Ptk. 6:64. § szerinti ajánlattételnek. A végleges hitelkonstrukciót a termékek kiválasztása után a kosár oldalon a fizetési módok között, előzetes igényfelmérés és tájékoztatás után tudod kiválasztani. A Vöröskő Kft. EN-I-1017/2011.(EN-I-821/2010.) számú engedély alapján pénzpiaci szolgáltatás közvetítésével foglalkozó többes ügynök, tevékenységét a Magyar Nemzeti Bank által kiadott engedély alapján végzi
-23 000 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
1 999 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 7 990 Ft
ehcsp-icon
Energiahatékonysági csereprogram

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Ruhatöltet
9 kg
Centrifuga fsz.
1 200 ford/perc
Energiaosztály
A
Legrövidebb program
15 perc
Mélység
58,8 cm
Magasság
84,8 cm
Szélesség
59,8 cm
Késleltett inditás/befejezés
Igen
Gyermekzár
Igen
Rövid program
Igen
Sport program
Igen
Szín
Fehér
Mosogép típusa
Elöltöltős mosógép
Tovább olvasom
9 kg
Ruhatöltet
1 200 ford/perc
Centrifuga fsz.
A
Energiaosztály
15 perc
Legrövidebb program
58,8 cm
Mélység
84,8 cm
Magasság

Csökkenti a gyűrődéseket és a vasalnivalót.

Hogyan kapjunk gyűrődésmentes ruhát minimális erőfeszítéssel? Az Iron Assist finoman kezeli a frissen mosott és szárított ruhadarabokat mindössze 20 perc alatt. Akár 50%-kal csökkenti a gyűrődéseket és a vasalnivalót.

Részletes ismertető

Legjobb energiahatékonyságú osztály: A

Az energiatakarékos háztartási készülékek használatával értékes erőforrásokat takaríthat meg. Ezért vegye figyelembe az alacsony energia- és vízfogyasztási értékeket, amikor háztartási készüléket vásárol. Az energiacímke meghatározza az adott készülék hatékonysági osztályát, zajszintjét, kapacitását, energia- és vízfogyasztását. A legjelentősebb változás az új energiacímkéken az energiahatékonysági plusz osztályok megszüntetése, mint például az A +++. A mosógépek új hatékonysági osztálya A-tól G-ig terjed. A nagy hatékonyságú energiatakarékos rendszernek köszönhetően Bosch mosógépeink minden mosás során a legjobb A energiaosztályt érik el, kompromisszumok nélkül.

Az Újratöltés funkcióval többé nem kell aggódnia, ha kifelejtett valamit a mosásból.

Elfelejtette hozzáadni gyermeke zokniját vagy pólóját? Semmi gond! Az Újratöltés funkció lehetővé teszi, hogy a mosási ciklus alatt* könnyedén hozzáadjon vagy kivegyen ruhákat a mosógépből. Csak nyomja meg az Újratöltés gombot és nyissa ki a mosógép ajtaját, majd adja hozzá a kifelejtett ruhát és folytassa a mosást.*

* Az utántöltés nem lehetséges akkor, amikor a hőfok 50°C felett van, illetve, amikor a vízszint túl magas.

Tartós, hihetetlenül csendes mosógép.

Senki nem vágyik zajra az otthonában. Ezért alkottuk meg mosógépeinkhez az EcoSilence Drive™-ot. A kefe nélküli, energiahatékony motor lehetővé teszi a halk működést, és mindemellett rendkívül időtálló.

A program, amely a makacs foltokkal is megbirkózik.

Az AntiStain Removal rendszernek köszönhetően a mosógép vagy mosó-szárítógép könnyedén elbánik a négy legmakacsabb folttípussal. Automatikusan beállítja a hőmérsékletet, a dob mozgását és az áztatási időt, hogy a szennyeződéseket könnyedén eltávolítsa, mindezt teljesen automatikusan. Tökéletesen megbirkózik a vaj-, olaj-, fű-, vörösbor- és vérfoltokkal.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés