Fieldmann
Fieldmann FZH 5035 kerti szolár zuhany
  • Cikkszám: 282959
Fieldmann

Fieldmann FZH 5035 kerti szolár zuhany

  • Cikkszám: 282959
89 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Gyári garancia: 24 hónap

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

A Fieldmann FZH 5035 szolár zuhany tökéletes kiegészítője lesz medencéjének, kertjének. A napelemes kerti zuhany működtetése nem igényel elektromos áramot, ezáltal a vízmelegítése teljes mértékben környezetbarát módon történik. Ideális választás medencékhez, így a medencébe belépés előtt hűsítheti magát, valamint segítségével megelőzheti a szennyeződések kialakulását pl. fű- és egyéb törmelékek. A Fieldmann FZH 5035 kerti zuhany azonban akkor is használható, ha nem rendelkezik medencével – hiszen kellemes felfrissülést nyújt munka vagy akár sportolás után.

Részletes ismertető

Vízmelegítés környezetbarát módon

A Fieldmann FZH 5035 egyszerű elven működik. Egyszerűen csatlakoztassa a zuhanyzót a hidegvíz-ellátáshoz egy normál kerti tömlő segítségével. A 35 literes tartály, amely napkollektorként működik, elnyeli a napsugárzást, és 60 °C-ra melegíti a vizet. A felmelegített víz hőmérséklete éjszakába nyúlóan kitart. Zuhanyzáshoz a zuhanyt állandóan egy legfeljebb 3,5 bar nyomású vízvezetékre kell csatlakoztatni.

A Fieldmann FZH 5035 kerti zuhany telepítése egyszerű

A szolár kerti zuhany felállítása nagyon egyszerű, és szinte bárki elvégezheti. Ezenkívül a telepítés szerkezeti módosítások nélkül elvégezhető. A csomag tartalmaz továbbá egy adaptert a kerti tömlőhöz történő csatlakozáshoz és egy rögzítőanyagot a Fieldmann FZH 5035 kerti zuhany stabil rögzítéséhez az alaphoz, így biztosítva a tökéletes stabilitást. Célszerű az FZH5035 zuhanyt napos helyen elhelyezni, hogy mindig tökéletesen felmelegített vízzel rendelkezzen.

Frissítő zuhany, amikor csak ön szeretné

A Fieldmann FZH 5035 szolár kerti zuhany állítható zuhanyfejjel rendelkezik, így a vízsugarat az Önnek ideális szögbe állíthatja be. A kerti zuhany 218 cm magassággal rendelkezik, így szinte bárki könnyedén használhatja. Kiváló minőségű anyagokból készült, amelyek tökéletesen ellenállnak az UV-sugaraknak és a vízkőnek.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés