Philips
Philips HD6553/81 Senseo Original Kávéfőző
  • Cikkszám: 268531
Philips

Philips HD6553/81 Senseo Original Kávéfőző

  • Cikkszám: 268531
Szín
Kék
Piros

23 999 Ft / db

db
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 190 Ft-tól

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Teljesítmény
1 450 W
Víztartály mérete
0,7 l
Szélesség
21,3 cm
Mélység
31,5 cm
Magasság
33 cm
Súly
1,7 kg
Szín
Riói piros

A Philips Senseo® Original Kapszulás Kávéfőzője garantálja Önnek a feledhetetlen kávézás élményét. A Coffe Boost® technológia segítségével a gép 45 nyíláson keresztül továbbítja a kávépárnára a vizet a gazdagabb íz élmény érdekében. A Crema Plus® technológia pedig biztosítja Ön számára a kávé tetején található legegyenletesebb és legfinomabb krémréteget. Riói piros színe élénk és energikus hatást kölcsönöz otthonának.

Coffee Boost® és Crema Plus® technológiák

A Coffee Boost® technológiának köszönhetően a legtöbbet kihozhatja kávépárnáiból. A forró víz 45 darab aromafúvókán keresztül egyenletesen jut át mindegyik SENSEO kávépárnára. Így biztosított a kávé finom és friss íze.

A Crema Plus® technológia is rendelkezésére áll a bársonyos és finom krémréteg elérése érdekében. Így válik minden csésze kávéja ellenállhatatlanul finommá.

Változatos ízvilág

Számtalan különböző kávékeverék és íz közül válogathat a SENSEO® termékeknek köszönhetően, így garantáltan lehetősége van arra, hogy megtalálja az Önnek legjobban tetsző kávét, akár Baileys (alkoholmentes) vagy Milka ízvilággal kombinálva!

Fenntartható és biztonságos megoldás

A készülék biztonsága és az energiafogyasztás csökkentése érdekében a kávéfőző használat után fél órával automatikusan kikapcsol, így energiafogyasztását 0,26 Wattra csökkenti le. Emellett a készülék 90%-ban újrahasznosított anyagokból készül. Fenntarthatóságát elismerve a kávéfőző Simple Switch elismerésben részesült.

Praktikus és könnyen kezelhető

A Philips Senseo® Original Kávéfőző könnyedén tisztítható és karbantartható, hiszen alkatrészeit akár a mosogatógépébe téve is tisztíthatja. Csepptálcája is kivehető. Emellett egyszerre két csésze kávé főzésére is lehetősége van a készülék segítségével.

További termékadatok:

  • A készülékhez tartozó kábel 80 cm hosszú
  • 1 csésze kávé főzési ideje 30 másodperc
  • 2 csésze kávé főzési ideje 60 másodperc
  • Max. csészemagasság 100 mm
  • SENSEO® kávépárnákkal kompatibilis
  • Frekvencia: 50 Hz
  • Szivattyúnyomás: 1 bar

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés