Meetion
Meetion GM015 Gamer egér
  • Cikkszám: 288767
Meetion

Meetion GM015 Gamer egér

  • Cikkszám: 288767
3 999 Ft / db
Ne maradj le a legjobb árakról!
39 Pont
  • Gyári garancia: 12 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 590 Ft

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Csatlakozás
USB
Egér gombok száma
8 db
Egérérzékenység
6 400 dpi
Szín
Fekete

Az egér tökéletes azoknak a játékosoknak, akik tenyér- vagy ujjfogást használnak. A háttérvilágítás és a kiegészítő gombok lehetővé teszik, hogy bármilyen játékban élvezhesse az irányítás kényelmét. A DPI-váltó gomb segítségével beállíthatjuk az egér mozgásának sebességét, és a színjelzés emlékezteti, hogy éppen milyen beállításokat használ. A bal oldali gombokat úgy tervezték, hogy segítsék a gyors előre- vagy visszatekerést, növelve a hatékonyságot.

Részletes ismertető

6400 DPI

A 800/1600/2400/3200/6400 közül bármelyik, Önnek megfelelő DPI-értéket kiválaszthatja. A belépő szintű lézerszenzor jól teljesít a harcban, egérpaddal kombinálva pedig nélkülözhetetlen kiegészítővé válik.

Állítható világítás

Stílusos és gyönyörű, a világítás a választott DPI módtól függően változik. Ennek köszönhetően soha nem fogja összetéveszteni, hogy éppen melyik módot használja.

USB fonott kábel

A fonat gyakran meghosszabbítja a kábel élettartamát, mivel véd a meghajlástól és egyéb külső behatásoktól.

Ergonomikus kialakítás

A csomagban megtalálhatóak a gombokhoz való csúszásmentes gumibetétek, melyek szabadon cserélhetők személyes preferenciák szerint. A csere egyszerű és kényelmes.

Matt felület

Az egér kellemes, matt felülettel rendelkezik, aminek köszönhetően nemcsak kellemes tapintású, de nem engedi, hogy kicsússzon a kezéből, még akkor sem, ha hosszas csatározások közben megizzad. És ha van egy nedves törlőkendő a közelben, akkor a nyomok egy pillanat alatt törlődnek.

Plug & Play

Az egér önállóan működik, további szoftverek telepítése nélkül. Ha USB-porton keresztül csatlakozik a számítógéphez, pillanatok alatt üzemkész lehet.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés