AOC
AOC AGON MM300L Gaming egérpad
  • Cikkszám: 274403
AOC

AOC AGON MM300L Gaming egérpad

  • Cikkszám: 274403
3 999 Ft / db

Nem elérhető

A termék jelenleg nem vásárolható meg webshopunkban

  • Jótállás az ÁSZF-ben foglaltak szerint

Alaptulajdonságok

Az MM300 klasszikus fekete színben, egy kis szürkével kapható – hogy tökéletesen illeszkedjen a meglévő rendszerbe anélkül, hogy kedvenc felszereléséről vonná el a figyelmet. Ez az egérpad vízálló felületet biztosít minden pillanatban, amikor éppen nem találod el a célt, ezzel úgy tüntetheted el az apró hibákat, mint az ellenségeidet.

Részletes ismertető

CSÚSZÁSGÁTLÓ GUMI ALAP

Miért vérteznéd fel magad a legjobb tárgyakkal a játékban, ha kompromisszumot kell kötnöd a beállításnál? Ez az egérpad csúszásgátló gumitalppal rendelkezik, amely biztosítja, hogy egyetlen nyeremény se csússzon ki az ujjai között.

PUHA EGÉRPAD ANTISZÜRKE VARROTT KERETTEL

Amint megtaláltad kedvenc karaktered vagy fegyvered, valószínűleg kinézetet is szeretnél szerezni hozzá. És mivel te vagy a kedvenc karakterünk, mi gondoskodunk a stílusról. Ez az oka annak, hogy ez az egérpad egy puha, varrott kerettel és szövetbevonattal van ellátva, amely könnyedén simítja a bőrt, míg te keményen bánsz ellenségeiddel.

VÁLASZD KI KEDVENC MÉRETED

Nemcsak az anyagoknak köszönhetően nagyon rugalmas, hanem rugalmasabbá is teszi a beállításokat, mivel 4 különböző méretben kapható, így mindegyikben ugyanazt a kiváló minőségű játékélményt nyújtja. Ez lehetőséget ad arra, hogy egyetlen egérpad legyen a tökéletes méretben a fő játékbeállításhoz, és bárhol is legyen, ugyanannak az érzésnek egy kisebb változata.

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés