Tefal
Tefal Express Power SV8111E0 Gőzgenerátor
  • Cikkszám: 284564
Tefal

Tefal Express Power SV8111E0 Gőzgenerátor

  • Cikkszám: 284564
53 549 Ft / db
62 999 Ft / db helyett
-9 450 Ft kedvezmény
Ne maradj le a legjobb árakról!
535 Pont
  • Gyári garancia: 24 hónap
Házhozszállítással is elérhető
Az ország bármely pontjára
akár 1-3 munkanapon belül, 1 990 Ft

Szükséged lehet rá

Alaptulajdonságok

Alapadatok
Vasalótalp anyaga
Alumínium
Teljesítmény
2 800 W
Függőleges gőzőlés
Igen
Gőznyomás
120 g/perc
Maximális gőzlövet
430 g/perc
Gőzölős
Igen

A Tefal Express Power gőzfejlesztő egyszerű és gyors ruhaápolást biztosít, amelynél a praktikus funkciókat kompromisszumok nélküli gőzteljesítménnyel ötvözi: Folyamatos 120 g/perc gőzkimenet, erős, 430 g/perces gőzlöket a makacs gyűrődések kisimításához és 6,2 bar szivattyúnyomás a tökéletes eredmények eléréséhez minden nap. Fedezze fel a fejlett funkciókat a ruhák könnyebb ápolása érdekében: Tökéletes eredmények minden anyag vasalásánál, a ruha megégetésének a veszélye nélkül - kivehető vízkőgyűjtő, csendes szivattyútechnológia és még sok más funkció.

Részletes ismertető

Rendkívül nagy gőzteljesítmény

A 120 g/perc folyamatos gőzkibocsátás és a 6,2 bar szivattyúnyomás gyorsabb vasalást biztosít, míg a 380 g/perc gőzlöket a legmakacsabb gyűrődéseket is kisimítja.

Beállítást nem igénylő rendszer

A beállítást nem igénylő technológia megakadályozza a ruhák megégetésének a veszélyét, és a gőz és a hőmérséklet optimális kombinációját biztosítja az egyszerű, gond nélküli vasaláshoz és a minden alkalommal tökéletes eredményhez.

Egyszerű karbantartás

Egy olyan gép, amelyre minden nap számíthat. Kivehető vízkőgyűjtő rendszerrel felszerelt, amely hosszú távú gőzteljesítményt és egyszerű karbantartást biztosít.

Hosszú vasalási idő

A nagyméretű, 1,8 literes víztartályt a maximális autonómia és a ritkább időközönkénti újratöltés érdekében tervezték - a praktikus használat érdekében a tartály vasalás közben is újratölthető.

Egyszerű függőleges gőzölés

A kényes és nagyméretű ruhadarabok gőzölése rendkívül egyszerű a függőleges gőzölési funkciónak köszönhetően, amely ideális az otthonából való elindulás előtti, utolsó pillanatban történő kiigazításokhoz és az öltönyök és más, felfüggesztett anyagok - pl.függönyök - gyűrődéseinek a kisimításához.

Franciaországban gyártva

A termék tervezése és gyártása Franciaországban történt a legszigorúbb minőségi szabványoknak megfelelően, a kézművesi és szakmai ismeretek teljes mértékű felhasználásával.

Energiatakarékosság

A nagy teljesítményű ÖCO üzemmód akár 30% energiát takarít meg*, miközben hatékony ruhaápolást biztosít, és minden szokásos ruhadarabhoz használható. *A normál beállítású gőzfejlesztő használatához képest

Téged is érdekelhet

Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés
Betöltés